Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto (180 osp) antaa valmiudet tehdä vanhustyön erikoisosaamista vaativia tehtäviä tutkinnon suorittajan omalla osaamisalueella. Tutkinnon tavoitteena on antaa asiantuntijavalmiuksia vanhustyön erikoisosaamista vaativiin tehtäviin vanhuksen kuntouttavassa hoito- ja huolenpitotyössä sekä ikääntyvien palvelujen kehittämiseen.

Tutkinto soveltuu täydennyskoulutukseksi erityisesti ikääntyvien kanssa työskenteleville sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattihenkilöille. Vanhustyön erikoisammattitutkintoa suorittaessaan opiskelijalla tulee olla työpaikka ikääntyneiden palveluissa.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnossa on neljä tutkintonimikettä ja osaamisalaa (KLIKKAAMALLA ALLA OLEVAN OSAAMISALAN KOHDALTA, pääset ko. osaamisalan sivulle, mistä löytyy lisätietoa koulutuksesta ja hakulinkki):

Halutessasi voit suorittaa tutkintonimikkeeseen oikeuttavat tutkinnon osat tai vahvistaa osaamistasi suorittamalla yhden tai useamman yksittäisen tutkinnon osan.

Kysy lisää:
Elina Vainio, tiimivastaava
sähköposti elina.m.vainio@tampere.fi
puhelin 041 730 0712

Muistihoitajan (EAT) ja Saattohoitajan (EAT) tutkintojen suorittamisen edellytyksenä on Valviran ylläpitämään keskusrekisteriin merkitty sosiaali- ja terveysalan ammattipätevyys. Ikävalmentajan (EAT) ja Ikääntyneen ihmisen palveluohjaajan (EAT) tutkintojen suorittamisen edellytyksenä on aiemmin suoritettu ammatillinen koulutus.

Tutkinnon sisältö

Tutustu vanhustyön erikoisammattitutkinnon perusteisiin Opetushallituksen sivuilla

Hinta
Omaehtoinen koulutus
Koko tutkinto: 400 €
Osatutkinto: 200 €/ 1 tutkinnon osa

Oppisopimuskoulutus: maksuton

Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää tai lopettaa opiskelunsa. Kaikki tutkinto- tai osatutkintotavoitteiset koulutukset ovat maksuttomia opiskelijoille, jotka ovat työttöminä työnhakijoina opiskelijaksi ottamispäivänä.