Apua rekrytointiin

Jos valmiita osaajia ei löydy, on uuden työntekijän kouluttaminen hyvä ratkaisu! Työntekijän rekrytointiin koulutuksen avulla on tarjolla useita vaihtoehtoja. Suurena ammattioppilaitoksena meillä Tredussa on 19 000 opiskelijaa vuodessa ja lisäksi käytössämme on laajat verkostot, joita hyödynnetään opiskelijoiden löytämisessä.

Elintarvikealan opiskelijan opintojen ohjausta

TreduRekry: Rekrytoi oppisopimuksen avulla

Oppisopimus on hyvä tapa rekrytoida uusi työntekijä, sillä se mahdollistaa uuden osaajan kouluttamisen juuri yrityksesi tarpeisiin. Rekrytoitava työntekijäkin hyötyy saadessaan työpaikan lisäksi puuttuvan tutkintokoulutuksen. Oppisopimuskoulutusta voidaan hyödyntää koko tutkintoon tähtäävien koulutusten lisäksi myös lyhytkestoisessa tutkinnon osa -koulutuksessa.

Koulutustarkastajamme auttavat sinua eteenpäin. Heidän yhteystietonsa löydät alta.

Oppisopimuskoulutus
Tredun logistiikka-alan opiskelijoita

Tiitus työpaikkatori

Tiitus-palvelussa voit ilmoittaa työmahdollisuuksista Tredun opiskelijoille!

Palvelu on työnantajalle maksuton, ja voit tiedottaa siellä työssäoppimispaikkojen lisäksi osa-aikatöistä, eri pituisista oppisopimuspaikoista tai työpaikoista valmistuville.

Tiituksessa työpaikkailmoitusten teko ja hakijoiden kanssa viestiminen on tehty helpoksi. Neuvomme tarvittaessa palvelun käyttöönotossa.

Tredun Tiitus
Kaksi naista kättelee

Yhteishankintakoulutus työntekijöiden osaamisen kehittämiseen

Yhteishankintakoulutuksen avulla voit kouluttaa nykyisiä tai uusia työntekijöitäsi yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. TE-palvelut tarjoavat apua koulutuksen järjestämiseen, ja työnantaja osallistuu koulutuksen rahoitukseen ja opiskelijavalintaan.

Koulutus voi olla ammatillista täydennys- tai jatkokoulutusta. Yrityksesi työvoima- ja koulutustarpeet ovat aina lähtökohtana koulutuksen suunnittelulle. Olemme Tredussa mielellämme kumppanina koulutuksen tuottajana yhteishankintakoulutuksissa.

Lisää tietoa Ely-keskuksen sivuilta