Liiketoiminnan alan työpaikkaohjaaja

Merkonomi, myyjä, sihteeri, yrittäjä, esihenkilö, henkilöstöhallinnon osaaja tai kirjanpitäjä, täältä löydät sinulle sopivat työpaikkaohjauksen valmennukset ja koulutukset.

Tervetuloa kehittämään työpaikkaohjaamisen ammattitaitoasi oman alasi opettajien opastuksella! Valmennuksessa saat pikaperehdytyksen työpaikkaohjaajan keskeisiin tehtäviin sekä opiskelijan työssä oppimisen jakson kulkuun.

Koulutuksissa osaamisesi ja ohjaustaitosi syvenevät lisää ja tutustut myös muihin työpaikkaohjaajiin. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja etenevät työpaikkaohjaajana toimimisen, kehitystehtävien ja keskustelujen kautta eteenpäin. Koulutuksissa sinulle itsellesi tehdään oppisopimus, joten ne edellyttävät alan työpaikkaa.

Tutustu oman alasi vaihtoehtoihin ja löydä sinulle paras tapa kehittää osaamistasi työpaikkaohjaajana!

Valmennus

Tämä valmennus on suunnattu työelämän edustajille, jotka toimivat työpaikkaohjaajina ja osaamisen arvioijina yrityksessään ja työpaikallaan liiketoiminnan opiskelijoille. Valmennuksessa opit uutta ja jaat kokemuksia muiden työpaikkaohjaajana toimivien kanssa. Valmennuksen kesto on 2 x 3 h. Lisätietoja valmennuksesta päivitetään alkusyksystä!

Koulutukset

Työpaikkaohjaaja oppisopimus, 5 osp laajuinen koulutus monimuotototeutuksena
Työpaikkaohjaaja toimii oppaana, tien näyttäjänä, mahdollistajana ja keskeisenä yhteyshenkilönä opiskelijan opintopolulla. Kouluttaudu ammattitaitoiseksi työpaikkaohjaajaksi ja kehitä valmiuksiasi ohjata työpaikalla opintojaan suorittavia opiskelijoita tehokkaasti ja yksilöllisesti.

Työpaikkaohjaakoulutuksen tavoitteena on kehittää ohjaajan ohjaustaitoja, lisätä taitoa tunnistaa ohjattavan olemassa olevaa osaamista ja tuoda tutkinnon perusteet osaksi arkea. Koulutus antaa myös työvälineitä perehdyttämiseen, palautteen antamiseen ja arviointiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Perehdyttäminen ja työnopastus, 60 osp laajuinen koulutus monimuotototeutuksena
Innostavan ja merkityksellisen perehdytyksen avulla vaikutat positiivisesti työntekijän oppimiseen, innostumiseen ja aloitteellisuuteen työssä. Valmennuksessa kehität itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi ohjaajana.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa ja verkko-opintoja. Koulutus sopii kaikille tutkintoaloille!

Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa – Perehdyttäminen ja työnopastaminen, 60 osp

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!