Reijo Heinoselle ammatillisen koulutuksen ansioristi

Regina Blom, Reijo Heinonen, Kirsi Viskari ja Marjo Tommiska

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ”kakkujen kuningas” Reijo Heinonen on saanut ammatillisen koulutuksen ansioristin osoituksena ansiokkaasta työstä. Ansioristin myönsi Ammattiosaamisen Kehittämisyhdistys AMKE ry.

Lehtori, kondiittori- ja leipurimestari, näyttötutkintomestari ja kokki, Reijo Tapani Heinonen on työskennellyt ammatillisessa koulutuksessa yli 20 vuotta.

Heinonen on tullut tunnetuksi upeiden konditoriatuotteiden lisäksi tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kilpailutoiminnasta sekä lukuisien alan tapahtumien ja tempausten kantavana voimana.
Opetuksessa Heinonen painotti yrittäjyyttä sekä yrittäjämäistä toimintaa ja asiakaspalvelua. Heinonen on vastannut koulutusalan kilpailutoiminnasta koko uransa ajan. Kilpailutoiminnassa Heinonen opiskelijoineen saavutti menestystä myös kansainvälisesti.

Heinosen idearikkaus, ennakkoluulottomuus ja toimeliasuus on tuottanut myös yleisölle suurta iloa mm. lukuisten jättikokoisten suklaaveistosten ja hääkakku-fantasiakakku-aprillileivostempausten muodossa.

Reijo Heinosen johdolla opiskelijoiden tilaustuotannon herkkuja on nautittu laajasti. Muun muassa Presidentinlinnaan itsenäisyyspäivän juhlaleivonnaisia Heinonen opiskelijoineen on valmistanut vuosina 2017 – 2019.

Lämpimät onnittelut Reijo huomionosoituksesta ja hyviä eläkepäiviä!