Teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi oppisopimuksella

Tredun pintakäsittelyalalla on otettu käyttöön uusi koulutuksen toteutusmalli, joka hyödyttää niin pirkanmaalaisia yrityksiä ja työnantajia kuin työntekijöitäkin – teolliseksi pintakäsittelijäksi oppisopimuksella.

Monessa teollisuusalan yrityksessä pintakäsitellään erilaisia pintoja tai kappaleita esim. ruiskumaalauksella, jauhemaalauksella tai ruosteenestokäsittelyllä. Käsiteltävä materiaali voi olla metallia, muovia, puuta tai kumia. Yrityksillä on kasvava tarve löytää osaavia pintakäsittelyalan ammattilaisia hoitamaan hommat.

Tredussa on mahdollista suorittaa pintakäsittelyalan perustutkinto ja erikoistua teolliseksi pintakäsittelijäksi. Teollisen pintakäsittelijän ammattitaito painottuu monipuoliseen pintakäsittelymenetelmien hallintaan. Hän taitaa maalauksen, ruiskumaalauksen, korroosionestokäsittelyn, jauhemaalauksen sekä ajoneuvomaalauksen.

Lokakuussa startannut oppisopimusyhteistyö Korja-Kumi Oy:n kanssa on avaus uuteen toteutusmalliin. Kaksi yrityksen työntekijää on aloittanut oppisopimuskoulutuksen tavoitteena pintakäsittelyalan perustutkinnon suorittaminen.

Kysy lisätietoja koulutuksesta:
Pekka Ranssi, tuntiopettaja
Puh. 041 730 0886

Anssi Pirkkalaniemi, Korja-Kumi Oy, vuoropäällikkö (tuotanto)
Puh. 044 774 0822
www.korjakumi.fi