Tredu 10v – toimipisteet juhlivat: Virrat

Virtain toimipistejuhlaa 10-vuotista Tredua

Virtain toimipisteellä juhlistettiin tänään sankoin joukoin 10-vuotiasta Tredua. Puheita juhlassa pitivät koulutus- ja toimipistepäällikkö Kirsi Onnela, koulutusjohtaja Virpi Siiranen sekä kaupunginjohtaja Henna Viitanen. Virroilla panostetaan laadukkaaseen ammatilliseen koulutukseen ja yhteistyötä tehdään tiiviisti kaupungin ja eri toimijoiden kanssa. Yritykset kaipaavat osaavaa työvoimaa ja ammatillinen koulutus on tässä tärkeässä roolissa.

Virtain kaupunginjohtaja Henna Viitanen onnittelee lämpimästi 10-vuotiasta Tredua ja Virtain toimipistettä.

”Toivomme, että hyvä yhteistyö jatkuu seuraavatkin 10 vuotta ja toimintaa kehitetään edelleen. Meillä on hyvä yhteinen yrityskoordinaattori ja voimme suunnitella uusia avauksia, jotka palvelevat myös paikkakunnan yrityksiä.”

Virtain kaupunki ja Virtain yrittäjät ovat olleet aktiivisesti mukana uuden Robotin käyttö -koulutuksen suunnittelussa, joka alkaa tänä keväänä. Tredun Virroille tuomaa robottia aiotaan hyödyntää ammattiopiston lisäksi myös yhtenäiskoulun puolella.

”Yhteistyötä on tehty yrittäjien, yritysten ja Tredun välillä. Nyt on mahdollista saada koulutusta robottien käyttöön jo heti perusopinnoista lähtien ja tietysti myös toisen asteen opiskelijoille. On ollut hienoa olla mukana tässä yhteistyössä”, Virtain yrittäjien varapuheenjohtaja Marja Haapanen tiivistää.