Yksilöllisesti Virroilla

Tredu Virtain toimipiste ulkoa

Tredun blogi

Kaikki artikkelit
Monilla Tredun toimipisteillä on uljas ja maineikas historia, johon tämän päivän koulutus tukevasti pohjautuu. Tredun täyttäessä 10 vuotta, Virroilla ammatillinen opetus on alkanut jo lähes 60 vuotta sitten, kun kauppakoulu aloitti syksyllä 1964.

Virtolaiset eivät ole moksiskaan, kun puhutaan Virtain kauppiksesta, vaikkei sitä ole ollut vuosikausiin. Tukevasti kirkon kupeessa seisova rakennus on nähnyt useita organisaatiomuutoksia ja vaiheita. Tänä päivänä tiloissa toimii Tredun lisäksi Virtain lukio.

Pienellä toimipisteellä on paljon etuja, tiiviissä yhteisössä opetus on yksilöllistä ja väki tuntee toisensa. Virtain opiskeluryhmien ehdoton vahvuus on myös ikäjakaumattomuus: opiskeluryhmissä on noin puolet aikuisia ja puolet nuoria. Toimipisteellä voi opiskella ajoneuvoalaa, liiketoimintaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä kasvatus- ja ohjausalaa. Neljän koulutusalan lisäksi järjestetään myös vuosittain vaihtuvia aikuiskoulutuksia. Virroilta valmistutaan suoraan työelämään!

Suoraan toimipisteen takapihalta löytyy myös Virtain liikuntapuisto, jossa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ympäri vuoden. Jos tennis, padel, yleisurheilu tai esimerkiksi jääkiekko ei tempaa mukaansa, aivan toimipisteen vieressä kohoaa myös laskettelurinne.