Tredu jälleen mukana Häämessuilla helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna

Hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelija

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 3.-4.2.2024 Häämessut yhdessä Asumisen messujen, eli Asta-messujen kanssa. Tänä vuonna tredulaiset ovat näkyvästi edustettuina Häämessuilla.

Tredun opiskelijat ovat valmistelleet monipuolista ohjelmaa messuviikonlopulle, joka sisältää maistatuksia, tyylitestejä, brodeerausta, pikakampauksia, ehostuksia sekä muotinäytöksiä. Liiketoiminnan opiskelijat palvelevat messuvieraita Tredun osastolla, tarjoten samalla tietoa Tredun tarjoamista mahdollisuuksista niin palveluiden kuin opintojen saralla. Tredun pisteet sijaitsevat E-hallissa osastoilla E 613 ja E 725.

Pikaehostuksia, meikkejä, kampauksia, tyylitestejä, brodeerausta, muotinäytöksiä ja maistatuksia

Tredun hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tekevät pikakampauksia ja ehostuksia Helmi-osastolla. Kampaukset ovat kihartamisia ja lettejä, ehostukset nopeita silmä-, kulmakarva- sekä huulimeikkejä. Ajat menevät jonottamisperiaatteella.

Samalla Helmi-osastolla opiskelijat myös kampaavat ja meikkaavat Juhlapukeutuminen kautta vuosikymmenten -muotinäytöksen malleja. Voit samalla saada vinkkejä häiden kampauksiin ja meikkeihin.

Tredun Oppitikissä puolestaan on mahdollista osallistua tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden tekemiin tyylitesteihin, joista saa itselle ominaisia tyylivinkkejä pukeutumiseen. Oppitikissä pääsee myös brodeeraamaan taskuliinan etunimellä tai nimikirjaimilla.

Tredun tekstiili- ja muotialan opiskelijat järjesteävät myös lauantaina ja sunnuntaina klo 13.00–13.30 E-hallin ohjelmalavalla Juhlapukeutuminen kautta vuosikymmenten -muotinäytöksen. Näytös toteutetaan yhteistyössä tekstiilikierrätyksen asiantuntijan ja vintagetuotteiden vaalijan, Tampereen Lielahdessa sijaitsevan Nextiilin kanssa.

Tredun Hepolamminkadun toimipisteen elintarvikealan opiskelijat maistattavat maistatusalueella juhlateemaisia kakkuja ja cocktailtuotteita. Kangasalan toimipisteen ravintola- ja cateringalan opiskelijat puolestaan esittelevät kesän ja kevään kuumimmat mocktailit ja messuvierailla on mahdollisuus seurata mocktailien valmistamista ja inspiroitua itsekin.

Voit tutustua Häämessujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin sekä Asta-messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin ennen messuviikonloppua messujen verkkosivuilla.