Tredun kaksoistutkintolaiset tanssivat vanhojentansseja pe 9.2.2024

Tredun kaksoistutkinto-opiskelijat ovat valmistautuneet innolla vanhojentansseihin, jotka pidetään perjantaina 9.2.2024. Tänä keväänä vanhojentansseihin osallistuu yhteensä 96 opiskelijaa 16 eri alalta. Tapahtuma on erityisen merkittävä kaksoistutkintoa suorittaville opiskelijoille, jotka tähtäävät opinnoissaan ammatillisen että ylioppilastutkinnon suorittamiseen.

Tansseja Pyynikin palloiluhallissa

Tredun päivätanssit järjestetään Pyynikin palloiluhallissa klo 12.30 alkaen. Iltanäytös tanssitaan Pyynikin palloiluhallissa klo 18, tilaisuuteen on vapaa pääsy. Vanhojentanssit ovat perinne, joka yhdistää tanssin iloa ja juhlan tunnelmaa. Tredun kaksoistutkintolaisia osallistuu vanhojen tansseihin ja penkkareihin myös seutukuntien yhteistyölukioissa.

Tanssit seurattavissa myös virtuaalisesti

Aamulehti tulee videoimaan klo 12.30 tilaisuuden suorana lähetyksenä verkkosivuilleen. Lehden tilaajat voivat seurata tanssiesityksiä ja juhlatunnelmaa virtuaalisesti. Tämä tarjoaa mahdollisuuden osallistua juhlaan myös etänä. Lähetystä voi seurata osoitteessa Aamulehti.fi/live.

Kaksoistutkintolaiset mukana lukiolaistapahtumissa

Tredu järjestää kaksoistutkintoa kaikissa perustutkinnoissa ja kaikissa toimipisteissä yhteistyössä lukiokoulutuksen kanssa. Lukiokoulutukseen kuuluu perinteisesti sekä vanhojenpäivä että penkkarit. Myös Tredu järjestää nämä perinteet kaksoistutkintolaisille.

Toivotamme kaikille tredulaisille ja juhlan osallistujille ikimuistoista vanhojentanssipäivää!

Lisätiedot

Opinto-ohjaaja

Jaakko Saulamaa