Yhteisen ilon huipennus: Tredun 10-Vuotisjuhla Särkänniemessä

Särkänniemen Tornado

Torstaina 24.8. koitti pitkään odotettu päivä, kun kaikki tredulaiset kokoontuivat Särkänniemeen juhlimaan Tredun 10-vuotissyntymäpäivää. Säätiedotteen ennustuksista huolimatta koko päivän ajan saatiin nauttia viimeisiä minuutteja lukuun ottamatta upeasta auringon paisteesta ja hymyilevistä kasvoista. Päivä oli kokonaisuudessaan täynnä iloa, yhteisöllisyyttä ja unohtumattomia hetkiä.

Särkänniemessä tredulaiset vierailivat niin akvaariossa, Näsinneulan näkötornissa, yhteistyökumppaneiden ständeillä, Koiramäen eläinpuistossa kuin Sara Hildénin taidemuseossa, unohtamatta tietenkään Särkänniemen huvilaitteita aina Tornadosta Koskiseikkailuun. Tapahtumalavalla nähtiin myös Tredun omien talenttien esityksiä ja myös yhteistyökumppaneiden ohjelmanumeroita. Ohjelmalavalla lanseerattiin myös Tredun alumnitoiminta ensimmäisten alumnijäsenten kanssa.

Päivä osoitti selvästi, kuinka vahva yhteisö Tredulla on. Juhlan ilmapiiri oli täynnä energiaa, iloa ja yhteisöllisyyttä, mikä heijastaa Tredun saavutuksia ja yhteisen matkan pituutta ja merkitystä. Tällaiset hetket muistuttavat kaikkia tredulaisia siitä, miten tärkeää yhdessäolo ja yhteisöllisyys on. Tredun Särkänniemi-päivä ei ollutkaan vain yksi päivä kalenterissa. Se oli mahdollisuus juhlistaa menneitä vuosia ja katsoa tulevaisuuteen. Yhteisöllisyyden voima oli näkyvästi läsnä ja päivän aikana tredulaisilla olikin mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, törmätä vanhoihin tuttuihin ja nauttia päivästä täysin rinnoin.

Tapahtumassa oli myös mukana lukuisia arvokkaita yhteistyökumppaneita, jotka rikastuttivat päivää läsnäolollaan ja monipuolisilla aktiviteeteilla. Särkänniemi-päivän yhteistyökumppaneiden ständien aktiviteetit ja kohtaamiset jäivät mieleen niin opiskelijoille kuin henkilökunnallekin.

Video Särkänniemi-päivän tunnelmista. Ohita video

Kiitos kaikille Särkänniemi-päivän yhteistyökumppaneille: Attendo, Eezy, FFPA, Gogo Liikuntakeskus, John Deere Forestry, JumaDuo, Kangasalan kaupunki, Metso OutoTec, Parker Hannifin Manufacturing, Pirkanmaan Yrittäjät, OSKU ry, SAK, Sakki ry, Saku ry, Seppo.io, Tampereen Tilapalvelut ja Tampereen Työväen Teatteri.