Ikääntyneen ihmisen asioiden hoitamisessa tukeminen

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hae nyt!

Hakuaika 17.11.2022 - 31.01.2023

Hae koulutukseen
Hakuaika
17.11.2022 - 31.01.2023
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
08.02.2023
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Ikääntyneen ihmisen asioiden hoitamisessa tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneen ihmisen palvelutarvearvion ja asiakassuunnitelman tekemiseen. Opit arvioimaan ikääntyneen ihmisen elämäntilannetta ja tekemään kokonaisarvion ikääntyneen ihmisen tuen tarpeesta huomioiden ennakoinnin ja varhaisen puuttumisen näkökulmat.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 30 osaamispistettä. Jos haluat suorittaa myöhemmin koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, voit hyödyntää tämän jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 3 opetusiltapäivää Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen opetusiltapäivät Teams-toteutuksena klo 12.30-16.30 ovat: 21.2., 7.3. ja 21.3.2023.

Tarvittaessa voit osallistua uusien opiskelijoiden Starttipäivään 8.2.2023 klo 8–16.30.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä. Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista. Yhteystiedot löydät Oppisopimuskoulutussivulta

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Opettaja Merja Saari
sähköposti merja.saari@tampere.fi
puhelin 050-5761 391

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713