Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hae nyt!

Hakuaika omaehtoiseen koulutukseen on päättynyt. Oppisopimuksen haku on auki.

Hakuaika
omaehtoiseen koulutukseen on päättynyt. Oppisopimuksen haku on auki.
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
22.08.2022
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi vanhustyössä. Koulutuksessa saat ikääntyneen mielekkään arjen tukemiseen, suunnitteluun ja edistämiseen. Koulutuksessa opit tekemään kokonaisarvion ikääntyneen ihmisen tilanteesta. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 5 opetuspäivää verkossa Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Opiskelu edellyttää Teams-sovelluksen käyttöä kuvamahdollisuudella. Opiskelu verkossa koostuu aktiivisesta osallistumisesta, vuoropuhelusta muiden opiskelijoiden kanssa, ryhmätöistä sekä itsenäisistä tehtävistä opetuspäivien välissä.

Koulutuksen opetuspäivät Teamsissa syksyllä 2022 ovat: 22. – 23.8., 19. – 20.9. ja 25.10.2022.

Halutessasi voit osallistua koulutuksen Starttipäivään 15.8.2022. Starttipäivä sisältää Wilma/Moodle/Teams-perehdytyksen. Starttipäivä järjestetään lähiopetuksena Tredu Santalahdentiellä Tampereella. HUOM! Kirjoita hakemuksen lisätietoihin osallistutko koulutuksen Starttipäivään vai et.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta
Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista. Yhteystiedot löydät Oppisopimuskoulutussivulta

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Opettaja Elina Vainio
sähköposti elina.m.vainio@tampere.fi
puhelin 041 7300 712

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713