Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osaamisalaopinnot

Ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen

Valmis lähihoitaja, haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja opiskele ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalaopinnot Tredussa!

Jatkuva haku

Hakuaika Jatkuva haku

Hae koulutukseen
Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
17.2.2023, 6.4.2023
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Valmiille lähihoitajille suunnatut osaamisalaopinnot voit opiskella joko kokopäiväisesti tai muutamana lähipäivänä kuukaudessa. Opinnot etenevät opiskelijan oman suunnitelman mukaan ja kestävät yhden lukuvuoden. Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena, itsenäisinä oppimistehtävinä ja työpaikoilla tapahtuvana koulutuksena. Opetus voi sisältää myös etäopetusta ja iltaopetusta sekä projektiluonteisia tehtäviä.

Opintojen laajuus on 75 osaamispistettä. Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalaopinnot koostuvat kahdesta tutkinnon osasta.

  • Kotihoidossa toimiminen, 40 osp
  • Ikääntyvien osallisuuden edistäminen, 35 osp  

Seuraavat koulutuksen aloitusajankohdat ovat 17.2. ja 6.4.2023. Aloitusajankohta ja toteutusmuoto sovitaan tarkemmin haastattelussa.

Koulutus soveltuu sinulle

Kun olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon.

Sinulla tulee olla soveltuva terveys sosiaali- ja terveysalalla opiskeluun ja työskentelyyn.
Katso lisätietoa terveydellisistä vaatimuksista sosiaali- ja terveysalalla:
Hakijan terveys ja toimintakyky – Opintopolku Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa koskevat SORA-säädökset

SORA-säädökset koskevat tutkintoja, joissa koulutukseen ja ammatissa toimimiseen sisältyy alaikäisten turvallisuutta, potilasturvallisuutta tai liikenteen turvallisuutta koskevia vaatimuksia. Katso lisätietoa SORA-säädöksistä.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.
Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä. (linkki sivulle jatkuva haku/kielitaitotasot)

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista. Yhteystiedot löydät Oppisopimuskoulutussivulta

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


TreduNavi hakupalvelu
sähköposti tredu.haku@tampere.fi
puhelin 040 170 5649
avoinna ma 9-15, ti 12-15, ke-pe 9-15

Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713