Ikävalmentajana toimiminen

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hae nyt!

Hakuaika 28.09. - 11.12.2022

Hae koulutukseen
Hakuaika
28.09. - 11.12.2022
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
24.01.2023
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Ikävalmentajana toimiminen tutkinnon osa -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ikääntyneiden ihmisten kokonaisvaltaisen toimintakyvyn tukemisen teemoissa. Koulutus soveltuu esimerkiksi asiakasohjauksessa, lähitoreilla ja kotihoidossa työskenteleville ammattilaisille. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneen ihmisen toimintakyvyn arviointiin, suunnitteluun ja edistämiseen. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi.

Koulutus on yksi tutkinnon osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat suorittaa myöhemmin koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, voit hyödyntää tämän jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 6 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen opetuspäivät toteutetaan Tredun Santalahdentien toimipisteessä, Santalahdentie 10.

Koulutus alkaa 24.1.2023 klo 8-16.30. Muut opetuspäivät klo 8-16.30 ovat: 20.-21.2., 27.-28.3. ja 27.4.2023.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä. Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä 11.12.2022 mennessä. Liitä hakemukselle kopiot opiskelu- ja työtodistuksistasi, joilla haet koulutukseen. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.
Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä. (linkki sivulle jatkuva haku/kielitaitotasot)

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää Oppisopimuskoulutuksesta
Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista.
Yhteystiedot löydät Oppisopimuskoulutussivulta

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Opettaja Elina Vainio
sähköposti elina.m.vainio@tampere.fi
puhelin 041 730 0712

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713