Liiketoiminnan perustutkinto, osatutkinto

Kaupan alan koulutus maahanmuuttajille

Opiskele suomen kieltä ja työelämätaitoja suorittamalla Tredun ja K-Citymarketin yhteistyössä tarjoamia kaupan alan osatutkintoja!

Jatkuva haku

Hae koulutukseen Opintopolussa.

Hae nyt!
Hakuaika
02.01. - 14.02.2024
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
04.03.2024
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Opiskele suomen kieltä ja työelämätaitoja suorittamalla Tredun ja K-Citymarketin kaupan alan koulutus. Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kaupan alan erilaisista työtehtävistä. Opintoja tuetaan opiskelemalla suomen kieltä (S2), digitaitoja sekä opiskelutaitoja ja -valmiuksia. Ammatilliset opinnot koostuvat:

  • asiakaspalvelusta
  • myynnistä sekä
  • yritys- ja yhteistyötaidoista

Koulutuksen alussa on noin kuukausi kokoaikaista opiskelua Tredun Santalahdentien toimipisteessä, jonka jälkeen opiskelu jatkuu kolme päivää viikossa Tredussa ja kaksi päivää viikossa käytännön oppimista työpaikalla Pirkanmaan K-Citymarketeissa. Opintojen lopuksi on vielä kuukauden kestävä työssäoppimisjakso.
Koulutuksen kesto: 4.3.-1.6.2024.

Koulutus soveltuu sinulle

  • jos haluat oppia uusia asioita
  • Suomen kielen taito (A2.2.)
  • osaat käyttää tietokonetta ja sähköpostia
  • olet oma-aloitteinen ja osaat opiskella itsenäisesti
  • olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja työllistymään kaupan alalle

Näin haet

Hae koulutukseen Opintopolussa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Valintahaastattelut järjestetään pe 23.2. klo 9-15 välillä, Tredun Pyynikin toimipisteessä, osoitteessa Santalahdentie 10. Saat kutsun haastatteluun sähköpostitse tai puhelimitse hakuajan päätyttyä.

Opiskelijavalintapäätös tehdään kolmen viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Saat valintapäätöksen sähköpostiisi. Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Jos et osallistu kielikokeeseen, hakemuksesi peruuntuu. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä.

Kysy lisää

Koulutussuunnittelija

Kati Jyrävä

Koulutussuunnittelija

Satu Kuitunen

TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere