Prosessiteollisuuden ammattitutkinto

Kemianteollisuus

Syvennä prosessialan osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
Joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Prosessiteollisuuden ammattitutkintokoulutuksessa kehität osaamistasi, saat näkökulmia vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen sekä turvallisuuteen. Tutkinnon suoritettuasi hallitset kokonaisvaltaisesti toimintaympäristösi työtehtävät omilla prosessin vastuualueillasi.

Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja tutkinto suoritetaan prosessiteollisuuden tuotantotehtävissä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1,5 vuotta, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kemianteollisuuden osaamisala soveltuu perinteisen kemianteollisuuden lisäksi esimerkiksi bioteollisuuden, elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden tai kumi- ja muoviteollisuuden parissa työskenteleville.

Tutustu prosessiteollisuuden ammattitutkinnon perusteisiin.

Koulutus soveltuu sinulle

Kun olet suorittanut alan perustutkinnon tai sinulla on alan työkokemusta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen: Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen tai Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää