Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala

Kiinteistönhoitaja (AT), oppisopimus

Ammattilaiset huolehtivat kiinteistön turvallisuudesta, toiminnallisuudesta, käytettävyydestä ja viihtyisyydestä. Kehitä ja syvennä osaamistasi!

Hae nyt!

Hakuaika Jatkuva haku

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Kangasala Finnentie
Opinnot alkavat
Joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Kiinteistönhoitaja toimii teknisesti vaativissa asiakaskohteissa, kuten kouluissa, kauppakeskuksissa, toimistorakennuksissa ja nykyaikaisissa asuinrakennuksissa palvelusopimuksen mukaisesti. Hän huolehtii kiinteistön toimintakunnon ylläpidosta ja kiinteistön sisätilojen käytettävyydestä. Hän tekee ulkoalueiden ylläpitotöitä, LVI-töitä sekä kiinteistön huolto- ja pienvikakorjauksia.

Kiinteistönhoitajat työskentelevät kiinteistöpalvelu- ja kiinteistöhuoltoyrityksissä, isännöitsijätoimistoissa sekä kuntien, valtionlaitosten ja yksityisten yritysten ja yhteisöjen palveluksessa. Alan ammattilainen voi ryhtyä myös yksityisyrittäjäksi.

Tutkinto suoritetaan pääosin työelämässä. Koulutuksessa on lähipäiviä oppilaitoksella maksimissaan kerran kuukaudessa.

Koulutuksen kesto on hakijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan 0,5 – 1,5 vuotta. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu sinulle

  • Työskentelet alalla tai hankit itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.
  • Haluat kehittää osaamistasi kiinteistöpalvelualan monipuolissa työtehtävissä, joissa älylaitteet ja automaatio näyttelevät nyt ja tulevaisuudessa isoa osaa kiinteistöalan ammattilaisten työpäivistä.

Näin haet

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:

Ilmoittautumislomake oppisopimukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimukseen

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Kysy lisää

Koulutustarkastaja

Osmo Tahvanainen

Opinto-ohjaaja

Eeva-Liisa Rimpivaara