Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala

Kiinteistönhoitaja (PT)

Haluatko olla mukana kiinteistön elinkaaren ylläpitotöissä, jossa monipuolinen tekninen osaaminen vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa on jokapäiväistä? Opiskele kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi!

Yhteishaku

Hakuaika Hakuaika on päättynyt.

Hae koulutukseen Opintopolussa
Hakuaika
Hakuaika on päättynyt.
Kenelle
Peruskoulu
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Kiinteistönhoitaja tekee lumityöt, leikkaa nurmikot ja hiekoittaa kadut. Työ on monipuolista, sillä kiinteistönhoitaja vastaa kiinteistöjen toimivuudesta sekä seuraa kiinteistö- ja lämmityskuluja. Ammattilainen taitaa kiinteistöjen sähkö- ja ohjausjärjestelmät. Kiinteistönhoitajalla on suuri vaikutus kiinteistöjen toimivuuteen, viihtyisyyteen ja elinkaareen.

Kiinteistönhoitajat työskentelevät kiinteistönhuolto- ja isännöintiyrityksissä sekä kuntien, valtionlaitosten ja yksityisten yritysten ja yhteisöjen palveluksessa. Alan ammattilainen voi ryhtyä myös yksityisyrittäjäksi.

Koulutus soveltuu sinulle

Yhteishaussa hakevat pääasiassa keväällä 2024 perusopetuksen päättävät nuoret. Hakukelpoisia ovat myös henkilöt, joilla ei ole aikaisempaa perusopetuksen jälkeistä tutkintoa.

Kiinteistönhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista ja työajat ovat vaihtelevia. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys korostuvat kiinteistönhoitajan monipuolisessa työssä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • Asiakaspalvelu
  • Itsenäisyys ja omatoimisuus
  • Tarkkuus ja täsmällisyys
  • Tekniikan ymmärtäminen

Näin haet

Yhteishaku on valtakunnallinen hakumenettely. Voit hakea yhteishaussa, jos sinulla ei ole Suomessa tai ulkomailla perusopetuksen jälkeen suoritettua koko tutkintoa (ammatillinen tutkinto, lukion päättötodistus, korkeakoulututkinto).

Hakuaika on 20.2. – 19.3.2024. Hakulomake täytetään Opintopolku.fi -osoitteessa.

Tutustu ammatillisen koulutuksen yhteishakuun Tredun nettisivuilla tai Opintopolussa.

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan, mikäli sinulla on kesken jääneet opinnot alalta tai olet vaihtamassa oppilaitosta. Opinto-ohjaajan yhteystiedot alla.

Kysy lisää

TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere
Reteesti kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi. Ohita video