Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimies

Kehitä osaamistasi henkilöstön, asiakkuuksien ja päivittäisten toimintojen johtamisessa, verkostoidu ja suorita tutkinto työn ohessa vaikka vuodessa!

Ei haussa tällä hetkellä.

Hakuaika

Kenelle
Lukio tai ammatillinen perustutkinto
Toteutustapa
Oppisopimus, Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
Ei haussa tällä hetkellä
Hinta
170€ (koko tutkinto) ja 100€ (osatutkinto).

Mitä koulutus sisältää?

Sujuva esimiestyö on avain henkilöstön työviihtyvyyteen ja liikevaihdon kasvattamiseen. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön opinnoissa syvennät palautteenanto- ja vuorovaikutustaitojasi, kehittämisosaamistasi, organisointikykyäsi sekä perehdytys- ja ohjaamistaitojasi.

Me Tredussa tuemme oppimistasi esimiestyössä rakentamalla kanssasi tavoitteitasi tukevan osaamisen kehittämisen suunnitelman. Suunnitelman ja laadukkaan opetuksen lisäksi oppimistasi tukevat laadukas opetusmateriaali sekä alan asiantuntijavierailut. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden vertaisoppimiseen ja kokemusten jakamiseen.

Koulutus sisältää:

  • työpaikalla tapahtuvaa oppimista
  • koulutus sisältää lähi- ja verkko-opetusta 1,2 vuoden aikana. Lähiopetus tapahtuu ennakkoon ilmoitettuina päivinä Tredu Santalahdentiellä. Verkko-oppimisympäristöinä mm. Moodle, Futural Skills, Wilma ja Teams, joiden käyttöön opiskelijat perehdytetään.
  • henkilökohtaista ohjausta
  • laadukasta osaamisen arviointia

Joustavan toteutuksen hyötyjä:

  • joustava aloitus; voit aloittaa opiskelun sinulle sopivana ajankohtana
  • säännölliset Teams -ohjausajat opiskelijoille varmistavat opintojen etenemisen
  • työpaikkaohjaajien tukeminen Teams -ohjauksissa
  • opetus on suunniteltu ravintola-alan sesonkiajat huomioiden
  • yrityskohtaiset koulutuspaketit suunnitellaan yhdessä yritysten kanssa

Koulutus toteutetaan joustavasti käytännön työtehtävien yhteydessä oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Opiskelu sisältää teoriaa ja käytännön tehtäviä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), ja opiskelun toteutus, laajuus ja kesto arvioidaan sen mukaisesti yksilöllisesti.

Koulutus soveltuu sinulle

  • jos toimit majoitus- ja ravitsemisalan esimiehenä ja sinulla on alaisia vähintään 2 kpl, tai olet siirtymässä esimiestehtäviin. Koulutus tarjoaa tiedolliset ja taidolliset edellytykset toimia operatiivisena esimiehenä majoitus- ja ravitsemisalan esimiestehtävissä päivittäisten toimintojen ohjaamisessa, esimiestyössä ja asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä hakuaikana. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Hakuun liittyy haastattelu, sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella. Kouluttajamme ottavat sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä hakuaikana, kaikki hakijat haastatellaan.

Tutkinnon perusteet

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon (180 osp) suoritettuasi pystyt työskentelemään vaativissa esimiestehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja liikenneasemien ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtävääsi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen. Muita tärkeitä asioita alan tehtävissä toimiessa ovat: asiakaslähtöisyys, kokonaisuuden hallinta, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Lue lisää tutkinnon perusteista täältä.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.


Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää

Koulutussuunnittelija
Kati Jyrävä
puhelin 041 730 3992
sähköposti kati.jyrava@tampere.fi

Koulutussuunnittelija
Satu Kuitunen
puhelin 0400985412
sähköposti satu.kuitunen1@tampere.fi

Oppisopimuskoulutus

Koulutustarkastaja
Osmo Tahvanainen
puhelin 050 442 0353
sähköposti Osmo.Tahvanainen@tampere.fi