Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
25.08. - 10.12.2023
Toteutustapa
Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
verkkototeutus
Opinnot alkavat
12.01.2024
Hinta
200€/Oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi muistioireisten ja muistisairaiden ihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa saat työkaluja muistioireisen ja muistisairaan ihmisen palvelutarpeen kartoittamiseen ja asiakaslähtöisen muistityön suunnitteluun. Koulutuksessa opit, millaista on hyvä vuorovaikutus muistioireisen tai muistisairaan ihmisen ja hänen läheistensä kanssa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään muistioireisen tai muistisairaan tukeminen tutkinnon osan.

Koulutus sisältää 6 opetuspäivää verkko-opetuksena, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen opetuspäivät Teams-toteutuksena ovat: 15.1., 12.-13.2., 19.3. ja 22.-23.4.2024.

Tarvittaessa voit osallistua uusien opiskelijoiden Starttipäivään Teamsissa 12.1.2024 klo 12.30-16.00.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja ikääntyneisiin liittyvää työkokemusta.
Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake 10.12.2023 mennessä Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksena, jos sinulla on alan työpaikka. Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Jaana Virtanen, jaana.p.virtanen@tampere.fi, puh. 050 329 5713) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Opettaja Jaana Kankaanpää
sähköposti jaana.kankaanpaa@tampere.fi
puhelin 040 027 6085

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713