Palliatiivinen hoitotyö

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
14.02. - 11.08.2024
Toteutustapa
Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
verkkototeutus
Opinnot alkavat
09.09.2024
Hinta
Omaehtoinen koulutus 200€, Oppisopimuskoulutus on maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Palliatiivisen hoitotyön koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi elämän loppuvaiheessa olevien ihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa opit parantumattomasti sairaan ihmisen kohtaamista ja opit tekemään arvion hänen tilanteestaan. Opit myös suunnittelemaan palliatiivista hoitotyötä ja toteuttamaan palliatiivista hoitoa. Koulutuksessa opitaan myös lääkehoidon toteuttamista ja turvallista toimintaa. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, voit hyödyntää tämän jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 6 opetuspäivää Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua ja työssä tapahtuvaa opiskelua. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen opetuspäivät Teams-toteutuksena ovat: 9.–10.9., 7.–8.10. ja 11.–12.11.2024.

Tarvittaessa voit osallistua uusien opiskelijoiden Starttipäivään Teamsissa 16.8.2024 klo 12.30-16.00.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan elämän loppuvaiheessa olevien ihmisten kanssa työskentelyssä elämän loppuvaiheen työympäristöissä sosiaali- ja terveysalalla.

Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja ikääntyneisiin liittyvää työkokemusta. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Näin haet

Jos et suorita koulutusta oppisopimuksella, hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

HUOM! Liitä hakemukselle liitteet. Hakemuksesi käsitellään vasta sitten, kun liitteet on toimitettu.

Liitteitä voi olla esim. tutkintotodistus, opiskelutodistukset, myös keskeytyneistä opinnoista, alaan liittyvä työtodistus ja todistus kielitaidosta. Lataa liitteet hakemukselle.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Jaana Virtanen, jaana.p.virtanen@tampere.fi, puh.050 329 5713) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää

Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Arja Grönlund
sähköposti arja.gronlund@tampere.fi
puhelin 040 868 7545

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713