PEITTO – Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa

Hanki ammatillista etumatkaa Tredusta ja lisää osaamistasi varhaiskasvatuksen pedagogiikassa!

Hakuaika
19.02. - 30.04.2024
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
16.08.2024
Hinta
Oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja -hanki ammatillista etumatkaa Tredussa ja lisää osaamistasi varhaiskasvatuksen pedagogiikassa huippusuositun PEITTO -koulutuksen avulla! Varhaiskasvatuksessa työtä tehdään tiimeissä, joissa jokainen tiimin jäsen on tärkeä osa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista. Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa -koulutus tarjoaa työkalut pedagogiikkaan arjen työssä.

Koulutus alkaa starttipäivällä perjantaina 16.8.2024 klo 8-16 Tredun Santalahdentien toimipisteessä Tampereella (os. Santalahdentie 10, Tampere). Koulutus sisältää Starttipäivän lisäksi 6 opiskelupäivää Tredu Santalahdentiellä klo 8-16. Opiskelupäivät ovat:

ma 2.9., pe 20.9., ma 7.10., pe 1.11., ma 18.11. ja pe 13.12.2024.

Lisäksi koulutus sisältää itsenäistä ja pienryhmätyöskentelyä Moodle-oppimisympäristössä, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja näytön.

Koulutuksen kesto on noin 5 kuukautta. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen tutkinnon osan laajuus on 40 osaamispistettä ja se on yksi tutkinnon osa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta. Koulutuksen sisältöjä ovat mm. osallisuuden pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi, vertaisvuorovaikutus ja tunnetaidot, leikin rikastuttaminen, oppimisympäristöjen kehittäminen, kielten rikas maailma, monilukutaito ja digitaalinen osaaminen.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, johon voivat hakeutua varhaiskasvatuksessa työskentelevät, alan tutkinnon omaavat henkilöt. Koulutus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen lastenhoitajille, jotka kaipaavat lisää osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikassa.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Juha Sormunen, juha.sormunen@tampere.fi, puh. 040 137 3248) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Video pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa koulutuksesta. Ohita video

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Päivi Kinnunen
sähköposti paivi.kinnunen@tampere.fi
puhelin 050 3629 202

Opettaja Sari Sahlman
sähköposti sari.sahlman@tampere.fi
puhelin 041 7306 188

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Juha Sormunen
sähköposti juha.sormunen@tampere.fi
puhelin 040 1373 248