PEITTO – Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa

Hanki ammatillista etumatkaa Tredusta ja lisää osaamistasi varhaiskasvatuksen pedagogiikassa!

Hakuaika
05.10. - 15.12.2023
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
19.01.2024
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja -hanki ammatillista etumatkaa Tredussa ja lisää osaamistasi varhaiskasvatuksen pedagogiikassa huippusuositun PEITTO -koulutuksen avulla! Varhaiskasvatuksessa työtä tehdään tiimeissä, joissa jokainen tiimin jäsen on tärkeä osa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista. Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa -koulutus tarjoaa työkalut pedagogiikkaan arjen työssä.

Koulutus alkaa starttipäivällä perjantaina 19.1.2024 klo 8-16 Tredun Santalahdentien toimipisteessä Tampereella (os. Santalahdentie 10, Tampere). Koulutus sisältää Starttipäivän lisäksi 6 opiskelupäivää Tredu Santalahdentiellä klo 8-16. Opiskelupäivät ovat:

pe 2.2.
pe 16.2.
pe 15.3.
pe 5.4.
pe 26.4.
pe 17.5.

Lisäksi koulutus sisältää itsenäistä ja pienryhmätyöskentelyä Moodle-oppimisympäristössä, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja näytön.

Koulutuksen kesto on noin 5 kuukautta. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena.

Pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen tutkinnon osan laajuus on 40 osaamispistettä ja se on yksi tutkinnon osa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta. Koulutuksen sisältöjä ovat mm. osallisuuden pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi, vertaisvuorovaikutus ja tunnetaidot, leikin rikastuttaminen, oppimisympäristöjen kehittäminen, kielten rikas maailma, monilukutaito ja digitaalinen osaaminen.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, johon voivat hakeutua varhaiskasvatuksessa työskentelevät, alan tutkinnon omaavat henkilöt. Koulutus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen lastenhoitajille, jotka kaipaavat lisää osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikassa.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Kaisa Akbay, kaisa.akbay@tampere.fi, puh. 041 730 8474) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Jos et suorita koulutusta oppisopimuksella, hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kirjoita hakemukselle opiskelu- ja työhistoriasi sekä nykyinen työpaikkasi. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Opiskelijavalinnat tehdään hakemuksen ja toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Opiskelijavalintaan liittyvä päätös toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Video pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa koulutuksesta. Ohita video

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Päivi Kinnunen
sähköposti paivi.kinnunen@tampere.fi
puhelin 050 3629 202

Lehtori Taija Salonen
sähköposti taija.salonen@tampere.fi
puhelin 050 3760 109

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713