Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Kehitä ammattiosaamistasi ja hanki laaja-alainen prosessiteollisuuden osaaminen Tredussa!

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
Joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkintokoulutuksen avulla saat valmiuksia ja työkaluja toimia prosessiteollisuuden tuotantoprosessien asiantuntijan, kehittäjän tai tiiminvetäjän tehtävissä omalla vastuualueellasi sekä erilaisissa projekteissa.

Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja tutkinto suoritetaan prosessiteollisuuden tuotantotehtävissä tai alan kehitysprojektissa. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1,5 vuotta, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Tutustu prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinnon perusteisiin.

Koulutus soveltuu sinulle

Kun olet suorittanut alan peruskoulutuksen tai ammattitutkinnon ja sinulla on prosessiteollisuuden monipuolinen työkokemus. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen: Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen tai Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää