Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Taksinkuljettaja työvoimakoulutus (nro 717306)

Nautitko asiakaspalvelusta ja liikkuvasta työstä? Haluatko työllistyä nopeasti? Taksinkuljettajia tarvitaan nyt lisää. Tässä voisi olla koulutus juuri sinulle.

Hae nyt!

Hakuaika 24.05. - 26.07.2024

Hae koulutukseen
Hakuaika
24.05. - 26.07.2024
Kenelle
Peruskoulu
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
20.08.2024
Hinta
Koulutus on maksuton. Opiskelija vastaa mahdollisista kortti- ja viranomaismaksuista.

Mitä koulutus sisältää?

Taksinkuljettajakoulutus on aikuisille suunnattua, työvaltaista koulutusta. Koulutuksessa perehdyt taksinkuljettajan ammattialaan ja sen työtehtäviin. Koulutus sisältää teoriaopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutusaika on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti noin 3 kuukautta. Koulutuksen alussa on noin kahden viikon mittainen orientaatiojakso, jonka aikana selvitetään hakijan soveltuvuus ammattialalle.

Koulutuksen laajuus on 25 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritat Taksiliikenteen kuljettajana työskentely -tutkinnon osan Logistiikan perustutkinnosta. Koulutuksen aikana tehdään taksinkuljettajakoe, jonka jälkeen saa taksinkuljettajan ajoluvan.

Koulutus soveltuu sinulle

Voit hakea koulutukseen, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulla on B-luokan ajo-oikeus ja vähintään vuoden verran ajokokemusta, olet soveltuva kuljettajan ammattiin, tykkäät asiakaspalvelusta ja osaat toimia erilaisten asiakasryhmien kanssa erilaisissa palvelutilanteissa. Suomen kielen taitosi on riittävä opiskeluun ja alalla työskentelyyn (B1.1) ja olet työtön tai työttömyysuhan alainen ja työnhakusi on voimassa.

Video, jossa kerrotaan Tredun tarjoamasta taksinkuljettajakoulutuksesta. Ohita video

Näin haet

Hae koulutukseen TE-palvelut.fi (Linkki vie ulkopuoliselle sivustolle)-sivuston kautta.

Täytä hakemus huolellisesti, sillä vain osa hakijoista jatkaa haastatteluvaiheeseen. Kerro hakemuksen tarkemmissa perusteluissa osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja perustelut valinnallesi. Haastatteluun kutsuttavien hakijoiden tulee lisäksi esittää Traficomin ajokorttiote mobiililaitteella tai tulostettuna. Haastatteluvaiheeseen päässeille hakijoille lähetetään kutsut tekstiviestillä.

Koulutukseen järjestetään haastattelu ja ajonäyte. Jos et osallistu haastatteluun ja ajonäytteeseen, et voi tulla valituksi opiskelijaksi koulutukseen. Opiskelijavalintapäätös tehdään, kun tarvittavat tiedot opiskelijavalinnan tekemiseen on käytettävissä.

Kysy lisää

Tuntiopettaja

Juha Lehtimäki

Koulutuspäällikkö

Matti Heikkilä

TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere