Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Taksinkuljettaja

Nautitko asiakaspalvelusta ja liikkuvasta työstä? Haluatko työllistyä nopeasti? Taksinkuljettajia tarvitaan nyt lisää. Tässä voisi olla koulutus juuri sinulle.

Hae nyt!

Hakuaika 18.09. - 01.11.2023

Hae koulutukseen
Hakuaika
18.09. - 01.11.2023
Kenelle
Peruskoulu
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
13.11.2023
Hinta
Koulutus on maksuton. Opiskelija vastaa mahdollisista kortti- ja viranomaismaksuista.

Mitä koulutus sisältää?

Taksinkuljettajakoulutus on aikuisille suunnattua, työvaltaista koulutusta. Koulutus sisältää teoriaopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutusaika on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti 1-2 kuukautta.

Koulutuksen teoriaosuus kestää noin viikon verran, sisältäen 4 teoriaopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua. Teoriaosuuden jälkeen on käytännön harjoittelua tai työssäoppimisjakso. Tämän jälkeen on mahdollisesti lyhyt oppisopimus, jonka aikana edelleen vahvistat ammatillista osaamistasi taksinkuljettajana.

Syksyllä 2023 koulutuksen teoriapäivät ovat ma-ti 13.-14.11. sekä ma-ti 20.-21.11.

Koulutuksen laajuus on 25 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritat Taksiliikenteen kuljettajana työskentely -tutkinnon osan Logistiikan perustutkinnosta.

Koulutus soveltuu sinulle

Voit hakea koulutukseen, mikäli sinulla on B-luokan ajo-oikeus, olet soveltuva kuljettajan ammattiin, tykkäät asiakaspalvelusta ja osaat toimia erilaisten asiakasryhmien kanssa erilaisissa palvelutilanteissa. Suomen kielen taitosi on riittävä opiskeluun ja alalla työskentelyyn (B1.1).

Video, jossa kerrotaan Tredun tarjoamasta taksinkuljettajakoulutuksesta. Ohita video

Näin haet

Hae koulutukseen Opintopolussa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse hakemuksen jätettyäsi. Hakuun sisältyy haastattelu ja ajonäyte.

Mikäli tulet valituksi koulutukseen, saat valintapäätöksen sähköpostiisi.

Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä.

Kysy lisää

Tuntiopettaja
Juha Lehtimäki
Koulutuspäällikkö
Matti Heikkilä
TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere