Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Taksinkuljettaja

Nautitko asiakaspalvelusta ja liikkuvasta työstä? Haluatko työllistyä nopeasti? Taksinkuljettajia tarvitaan nyt lisää. Tässä voisi olla koulutus juuri sinulle.

Hakuaika
03.08. - 30.08.2022
Kenelle
Peruskoulu
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
06.09.2022
Hinta
Koulutus on maksuton. Opiskelija vastaa mahdollisista kortti- ja viranomaismaksuista,

Mitä koulutus sisältää?

Taksinkuljettajakoulutus on aikuisille suunnattua, työvaltaista koulutusta. Koulutus sisältää teoriaopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työssäoppimista. Koulutusaika on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti 1-2 kuukautta.

Koulutuksen teoriaosuus kestää noin kaksi viikkoa, sisältäen 4 teoriaopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua. Teoriaosuuden jälkeen on noin kahden viikon työssäoppimisjakso. Työssäoppimisen jälkeen on mahdollisesti lyhyt oppisopimus, jonka aikana edelleen vahvistat ammatillista osaamistasi taksinkuljettajana.

Koulutuksen laajuus on 25 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritat Taksiliikenteen kuljettajana työskentely -tutkinnon osan Logistiikan perustutkinnosta.

Koulutus soveltuu sinulle

Kun sinulla on vähintään B-ajokorttiluokan ajo-oikeus.
Kun tykkäät asiakaspalvelusta ja osaat toimia erilaisten asiakasryhmien kanssa erilaisissa palvelutilanteissa.
Kun suomen kielen taitosi on riittävä opiskeluun ja alalla työskentelyyn B1.1.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse hakemuksen jätettyäsi. Hakuun sisältyy haastattelu ja ajonäyte.

Mikäli tulet valituksi koulutukseen, saat valintapäätöksen sähköpostiisi.

Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä.

Kysy lisää

Koulutuspäällikkö
Matti Heikkilä
Tuntiopettaja
Juha Lehtimäki
TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu
PL 217 33101 TAMPERE