Vainajan laittaminen ja läheisten tukeminen

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
14.02. - 11.08.2024
Toteutustapa
Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
verkkototeutus
Opinnot alkavat
11.09.2024
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Vainajan laittaminen ja läheisten tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi vainajan laittamiseen ja omaisten kohtaamiseen liittyvissä asioissa. Koulutuksessa saat työkaluja vainajan kohtaamiseen ja läheisten tarvitseman tuen arviointiin. Opit suunnittelemaan, arvioimaan ja kehittämään vainajan laittamisen ja läheisten tukemisen.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 30 osaamispistettä. Jos haluat suorittaa myöhemmin koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, voit hyödyntää tämän jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 2 opetusiltapäivää Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua sekä kehittämistehtävän työpaikkaasi. Saat myös henkilökohtaista ohjausta. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutuksessa hankittu osaaminen osoitetaan näytössä, joka suoritetaan omassa työssä, mikäli siellä on ammattitaitovaatimuksiin sopivia työtehtäviä.

Koulutuksen opetusiltapäivät Teams-toteutuksena klo 12.30-15.30 ovat: 11.9. ja 4.10.2024.

Tarvittaessa voit osallistua uusien opiskelijoiden Starttipäivään Teamsissa 16.8.2024 klo 12.30-16.00.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu lähi- ja sairaanhoitajille, joiden työpaikassa toteutetaan saattohoitoa.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Jaana Virtanen, jaana.p.virtanen@tampere.fi, puh.050 329 5713) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Arja Grönlund
sähköposti arja.gronlund@tampere.fi
puhelin 040 868 7545

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713