Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa, työvoimakoulutus nro 721340

Digitaalinen markkinointi ja verkkokauppa

Koulutus antaa valmiuksia työskennellä liiketoiminnan alalla verkkokaupan ja markkinointiviestinnän tehtävissä. Koulutus syventää ja monipuolistaa viestintävälineiden tuntemusta, digimarkkinoinnin taitoja ja vastuullisen verkkokaupan hallintaa.

Hae nyt!

Hakuaika 20.05. - 01.10.2024

Hae koulutukseen TE-palvelut sivuston kautta
Hakuaika
20.05. - 01.10.2024
Toteutustapa
Monimuoto, Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Sammonkatu
Opinnot alkavat
05.11.2024
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus antaa valmiuksia työskennellä liiketoiminnan alalla markkinointiviestinnän ja verkkokaupan tehtävissä. Koulutus syventää ja monipuolistaa viestintävälineiden tuntemusta, digimarkkinoinnin taitoja ja vastuullisen verkkokaupan hallintaa. Tavoitteena on suorittaa liiketoiminnan tai media-alan ammattitutkinnon osa/osia tai muu ammatillinen tutkinnon osa opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Aiempi kokemus esimerkiksi markkinoinnista, myynnistä, viestinnästä, verkkokaupasta tai visuaalisen suunnittelun tehtävistä katsotaan eduksi.

Koulutuksesta järjestetään info 12.9.2024 klo 13-14 Microsoft Teamsillä. Ei ennakkoilmoittautumista. Liity infoon alla olevan linkin kautta. Tervetuloa!

Osallistu koulutusinfoon

Koulutus perustuu soveltuvin osin seuraavien ammatillisten tutkinnon osien vaatimuksiin:

Liiketoiminnan ammattitutkinto
– Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp
– Markkinointiviestinnän toimeksianto 60 osp
– Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu 60 osp

Media-alan ammattitutkinto
– Verkkopalvelun suunnittelu 50 osp

Liiketoiminnan perustutkinto
– Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp

Tutkintoon kuuluva näyttö tai näytöt tehdään alan työtehtävissä työpaikalla koulutuksen aikana. Näytössä suoritettava tutkinnon osa tai osat valikoituvat henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman ja työtehtävien mukaan. Tutkinto voidaan myöhemmin täydentää koko tutkinnoksi esimerkiksi oppisopimuksella.

Koulutuksessa perehdytään markkinointiin, verkkokaupankäyntiin sekä media-alan työkaluihin ja menetelmiin huomioiden vastuullisuus eri osa-alueilla ja yritystoiminnassa. Sisältö on suunniteltu vastaamaan työelämän tarpeita.

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

 • Office 365 ja pilvipalvelut
 • Yrityksen toimintaympäristö
 • Yritys- ja yhteiskuntavastuu
 • Ilmastovastuullinen toiminta
 • Digitaalisen markkinoinnin perusteet
 • Verkkokaupan markkinointi ja myyntityö
 • Palvelumuotoilun perusteet
 • Sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin
 • InDesignin ja Photoshopin hyödyntäminen verkkokaupan suunnittelussa
 • Verkkokaupan suunnittelu, päivittäminen ja ylläpito
 • Työyhteisötaidot
 • Työnhakuvalmennus ja urasuunnittelu

Koulutuksessa on lähiopetusta ja ohjattua etä- ja verkko-opetusta noin kolme kuukautta painottuen lähiopetukseen Tredun Sammonkadun toimipisteessä. Lisäksi koulutuksessa on noin neljä kuukautta työssäoppimista, jonka aikana opiskelija ideoi ja suunnittelee työssäoppimispaikkaansa asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän kokonaisuuden. Lähiopetuksessa käydään myös työssäoppimispäivien ohessa. Opintojen alussa käynnistetään työssäoppimispaikan etsintä, johon saa ohjausta ja tukea oppilaitoksesta.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon perusteisiin voit tutustua osoitteessa: Tutkinnon perusteet opintopolussa – Liiketoiminnan ammattitutkinto
Media-alan ammattitutkinnon perusteisiin voit tutustua osoitteessa: Tutkinnon perusteet opintopolussa – Media-alan ammattitutkinto

Näin haet

Hae koulutukseen te-palvelut.fi-sivuston kautta 1.10.2024 mennessä. Koulutuksen nro 721340.
Täytä hakemus TE-palvelujen sivustolla ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Perustele hakemuksessasi koulutuksen tarpeellisuus työnhakusi kannalta ja kerro myös millaisia työtehtäviä olet hakemassa.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi.

 • Hakuaika koulutukseen päättyy 1.10.2024.
 • Valintahaastattelut järjestetään 21.-22.10.2024.
 • Koulutus alkaa 5.11.2024, kesto n. 7 kk

Lisätietoja koulutuksesta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 puhelimitse 0295 020 702. Voit ottaa myös yhteyttä chatissa ja yhteydenottolomakkeella. Katso lisätietoja Koulutusneuvonta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Lisätietoja saat osoitteesta: Opiskelu työttömänä

Kysy lisää

Koulutuksen yhteyshenkilö Tredu

Tuntiopettaja

Salla Heikkinen

Koulutussuunnittelija

Heidi Rantanen