Tutkinnon osa

Verkkonäkyvyys markkinoinnissa

Rakenna tuotteesi, palvelusi tai brändisi verkkonäkyvyyttä sosiaalisen median ja hakukoneiden avulla.

Hakuaika
Tulossa hakuun keväällä 2024
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
Syksy 2024
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutuksessa opit eron orgaanisen ja maksetun näkyvyyden välillä sekä käyttämään oikeita työkaluja näiden kasvattamiseen. Opit, kuinka potentiaalinen asiakas ohjataan kohti kauppaa tai muuta konversiota ja miten saat seurattua markkinointisi tehokkuutta analytiikan avulla.

Koulutus antaa perustason tietotaidon sosiaalisen median ja hakukoneiden kaupalliseen hyödyntämiseen yrityksen asiakashankintaan tarkoitettujen verkkosivujen kanssa. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. sisällöntuotanto, orgaaninen ja maksettu näkyvyys, hakukoneoptimointi, hakukonemainonta ja analytiikka.

Saat koulutuksesta valmiudet koordinoida ja seurata yrityksen digitaalista markkinointia joko yhteistyössä mainostoimiston kanssa tai pienen yrityksen tarpeisiin omatoimisesti. Tavoitteena on ymmärtää mahdollisuuksia erilaisten kanavien ja omien verkkosivujen käyttöön sekä saada myös käytännön osaamista digimarkkinoinnin toteuttamiseen ja seurantaan. Analysoimme julkaisun välittämää viestiä ja muokkaamme materiaalia toimimaan tehokkaasti valitussa viestintäkanavassa.

Koulutuksen sisältö

  • Sosiaalisen median orgaaninen näkyvyys
  • Sosiaalisen median maksettu näkyvyys
  • Hakukonemainonnan perusteet
  • Hakukoneoptimoinnin perusteet
  • Digimarkkinoinnin analytiikan perusteet
  • Mediamateriaalien valinta ja hienosäätö

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta tutkinnon osa – Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 3,5 kk. Koulutuksen lähipäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus soveltuu markkinointipäälliköille, markkinointikoordinaattoreille, pienyritysten markkinoinnista vastaaville henkilöille, markkinointia tekeville myyntipäälliköille ja myyjille, aloitteleville verkkokauppiaille sekä yritysten myynnin putkea suunnitteleville henkilöille. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake oppisopimukseen tai ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimukseen

Kysy lisää

Tuntiopettaja

Jerkko Valta

Koulutustarkastaja

Osmo Tahvanainen