Sosiaali- ja terveysalan työpaikkaohjaaja

Lähihoitaja tai mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan lähihoitaja tai esihenkilö, täältä löydät sinulle sopivat työpaikkaohjauksen valmennukset ja koulutukset!

Tervetuloa kehittämään työpaikkaohjaamisen ammattitaitoasi oman alasi opettajien opastuksella! Valmennuksessa saat oman alasi opettajalta pikaperehdytyksen työpaikkaohjaajan keskeisiin tehtäviin sekä opiskelijan työssä oppimisen jakson kulkuun.

Koulutuksissa osaamisesi ja ohjaustaitosi syvenevät lisää ja tutustut myös muihin työpaikkaohjaajiin. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja etenevät työpaikkaohjaajana toimimisen, kehitystehtävien ja keskustelujen kautta eteenpäin. Koulutuksissa sinulle itsellesi tehdään oppisopimus, joten ne edellyttävät alan työpaikkaa. Sosiaali- ja terveysalan työpaikkaohjaajille suosittelemme lämpimästi yleisiä työpaikkaohjauksen koulutuksiamme!

Tutustu oman alasi vaihtoehtoihin ja löydä sinulle paras tapa kehittää osaamistasi työpaikkaohjaajana!

Valmennukset lähihoitajia ohjaaville

Valmentaudu työpaikkaohjaajaksi verkossa
Lähihoitajien työpaikkaohjaajina toimiville suunnattu työpaikkaohjauksen valmennus, joka tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea niille, jotka tekevät ohjaustyötä työpaikallaan. Valmennuksessa perehdytetään työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja näytön prosesseihin, tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksiin sekä ohjaukseen ja arviointiin. Opiskelu tapahtuu verkossa Teams ja Moodle-kanavilla. Valmennus koostuu kolmesta verkkotapaamisesta, joiden kesto on yhteensä 5 tuntia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala

Työpaikkaohjaajien näytön arvioinnin valmennus
Koulutuksissa perehdytetään työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja näytön prosesseihin, osaamisalan tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksiin sekä ohjaukseen ja arviointiin. Voit osallistua toiseen tai molempiin valmennuksiin.

7.9.2021 klo 13.30 – 15.00, Teams
Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja ohjaus
9.11.2021 klo 13.30 – 15.00, Teams
Näyttöprosessi, ammattitaitovaatimukset ja arviointi

Tarvittaessa tulemme myös paikanpäälle valmentamaan ohjaajia.
Ilmoittautumiset koulutuksiin/Kysy lisää, Seppo.maki(a)tampere.fi

Koulutukset lähihoitajia ohjaaville

Työpaikkaohjaaja oppisopimus, 5 osp laajuinen koulutus
Työpaikkaohjaaja toimii oppaana, tien näyttäjänä, mahdollistajana ja keskeisenä yhteyshenkilönä opiskelijan opintopolulla. Kouluttaudu ammattitaitoiseksi työpaikkaohjaajaksi ja kehitä valmiuksiasi ohjata työpaikalla opintojaan suorittavia opiskelijoita tehokkaasti ja yksilöllisesti! Lähihoitajien ohjaajille on valmistumassa oma kokonaisuus syksyn 2022 aikana! Päivitämme tiedot toteutuksesta kun se valmistuu.

Voit olla kiinnostunut myös tästä koulutuksesta

Perehdyttäminen ja työnopastus, 60 osp laajuinen kaikille aloille sopiva koulutus monimuotototeutuksena
Innostavan ja merkityksellisen perehdytyksen avulla vaikutat positiivisesti työntekijän oppimiseen, innostumiseen ja aloitteellisuuteen työssä. Valmennuksessa kehität itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi ohjaajana.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa ja verkko-opintoja. Koulutus sopii kaikille tutkintoaloille!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!