Merja Sarvala valittiin uuteen virkaan Tredun opintoasiainjohtajaksi

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun uudeksi opintoasiainjohtajaksi on valittu Merja Sarvala. Opintoasiainjohtajan viran luominen liittyy Tredun opiskelijapalveluiden uudistumiseen, jossa tavoitteena on parantaa opiskelijapalveluiden laatua ja saavutettavuutta. Tredun opiskelijapalvelujen uusi organisointimalli käynnistyy 1.5.2021.

 

 

 

 

Merja Sarvala siirtyy tehtävään Tredun Lempäälän toimipisteestä, missä hän on toiminut toimipiste- ja koulutuspäällikkönä neljä vuotta. Treduun Sarvala tuli liiketalouden opettajaksi vuonna 2013. Aiempaa työkokemusta hänellä on finanssialan kehittämis- ja johtamistehtävistä. Koulutukseltaan Sarvala on yhteiskuntatieteiden maisteri sekä ammatillinen opettaja (AmO) ja opinto-ohjaaja.

 

 

 

– Meillä tredulaisilla on tärkeä tehtävä kouluttaa nuoria ammattiin ja tarjota monipuolisia vaihtoehtoja jatkuvaan oppimiseen. Minusta on hieno päästä antamaan panokseni Tredun opiskelijapalvelujen kehittämiseen, Sarvala sanoo.

 

 

 

Opintoasiainjohtajana Sarvala näkee tärkeiksi kehittämiskohteiksi sujuvat opiskelijapalvelut ja henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin. Sarvala pitää pedagogista hyvinvointia tärkeänä. Se rakentuu arkisessa vuorovaikutuksessa opetus- ja ohjaushenkilöstön, opiskelijoiden ja muiden sidosryhmien ja verkostojen välillä. Pedagoginen hyvinvointi on oppimisen välttämätön edellytys, toisaalta myös oppiminen ja koulutus parhaimmillaan tuottavat hyvinvointia.

 

 

 

Vapaa-ajalla Sarvala saa voimavaroja liikunnasta ja luonnosta. Pää ja keho virkistyvät ryhmäliikuntatunneilla ja perheen kanssa mökillä.
 

 

 

 

Faktalaatikko: Opintoasiainjohtaja Tredussa

 

Opintoasiainjohtaja johtaa opiskelijapalvelujen kokonaisuutta. Hän vastaa toimintaprosessien johtamisesta, toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja laadusta ammatillisen oppimisen palveluissa sekä toimii vastuualueensa palvelukokonaisuuksien henkilöstön esihenkilönä. Opintoasiainjohtajan esihenkilö on Outi Kallioinen, johtaja, ammatillinen koulutus.

 

 

 

 

Teksti:


Niina Ylönen