Nimi kodille! – Ehdota nimeä Tredun asuntomessutalolle 

Havainnekuva Tredun asuntomessukuvasta takapihalta päin.

Tredu rakentaa talon opiskelijatyönä Lempäälän Asuntomessuille, jotka järjestetään vuonna 2026. Nyt etsimme nimeä Tredun talolle. Osallistu kilpailuun ja ehdota nimeä! 

Tilava koti perheelle 

Tredun talo rakennetaan Hilman ruusupolulle. Talosta tulee moderni, yksikerroksinen talo, jossa on hirsirunko ja harjakatto. Kodin sydän on yhteinen olohuone, jota ympäröivät tilava keittiö, neljä rauhallista makuuhuonetta ja riittävän kokoiset aputilat. Tilaa on 140–150 neliötä, joten talo sopii kodiksi isommallekin perheelle.   

Selkeä ja ajaton, samalla perinteinen  

Tredun talossa näkyvät selkeät linjat ja ajattomuus. Samalla seurataan myös tämänhetkisiä trendejä. Perinteisen malliseen taloon luodaan modernia ulkonäköä aukotuksilla ja värivalinnoilla.  

Talossa käytämme uusiutuvia materiaaleja ja uusiutuvaa energiaa. Talo on suunniteltu yhteistyössä TAMKin rakennusarkkitehtiopiskelijoiden kanssa.  

Ehdota nimeä! 

Millaisia ajatuksia talo sinussa herättää? Mikä olisi paras nimi Tredun rakentamalle kodille? Toivomme, ettei nimiehdotuksessa ole ääkkösiä, jotta se on mahdollisimman käyttökelpoinen myös somessa. Nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan kaksi elokuvalippua. 

Voit jättää nimiehdotuksesi verkkolomakkeen kautta 21.4.2024 mennessä: Verkkolomake | Forms 

Raati käy ehdotukset läpi ja valitsee lopullisen nimen.  

Lisätiedot

Viestintäsuunnittelija

Eeva Kaura