Silta-kampuksen upeita avajaisia vietettiin esittävän taiteen parissa

Avajaisiin saapui opiskelijoita runsain joukoin.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun uusimmalla toimipisteellä, Nokian Silta-kampuksella, vietettiin kampuksen avajaisia tiistaina 30.8. opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken.

Tapahtuman avasivat Tredun toimipistepäällikkö Marita Hietanen ja Nokian lukion lehtori Kirsi Isoranta. Koko komeuden kruunasi nuorten suosiota nauttiva Seksikäs Suklaa.

Avajaisissa esiintyivät tamperelainen nuorisosirkus Sorin Sirkus, vuoden 2018 Voice of Finland -voittaja nokialainen Jerkka Virtanen sekä stand up -koomikko Arimo Mustonen. Silta-kampuksen opiskelijahuolto osallistui päivään esittelemällä omia palveluitaan hauskalla ohjelmanumerollaan. Opiskelijakuntien puheenjohtajat esittäytyivät ja kertoivat tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Avajaisia suunniteltiin pitkään ja hartaasti. Suunnittelu opiskelijakunnan ohjaavien opettajien Johanna Kyrkön (Tredu) ja Marjo Vuoren (Nokian lukio) kesken käynnistyi jo viime vuoden marraskuussa. Tapahtuma järjestettiin Tredun ja Nokian lukion opiskelijakuntien panoksella.

Avajaisten kantavana teemana oli Tredun ja Nokian lukion yhteisöllisyyden kasvattaminen yhteisellä kampuksella. Ohjelma soljui kivasti ja järjestäjätkin olivat mielissään: ”Saimme monipuolisen ja rennon ohjelman avajaisiin, olemme kyllä tyytyväisiä!”, Johanna ja Marjo kertovat.

Seksikäs Suklaa onnellisena Nokian Silta-kampuksella.

Päivän juontaja Seksikäs Suklaa viihdytti ohjelmanumeroiden välissä nuoria. Nuoret kuulivat myös Seksikkään Suklaan tsemppipuheen ja tarinoita hänen urastaan.

”Seksikäs Suklaa oli kyllä meiltä nappiveto!”, Johanna ja Marjo iloitsevat.

Silta-kampuksella voi opiskella muun muassa kone- ja tuotantotekniikkaa, sähkö- ja automaatioalaa, rakennusalaa, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaa, ravintola- ja catering-alaa, logistiikkaa, sosiaali- ja terveysalaa, liiketoimintaa sekä tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta (TUVA).