Taitaja2023-kiitoskahveilla juhlittiin menestystä

Taitaja2023-kahvituksessa juhlistettiin osallistujia ja tukijoukkoja. Etualalla penkkejä ja seisomassa Tredun johtaja Kirsi Viskari.

Tredun Santalahdentien toimipisteellä järjestettiin kiitoskahvitus Taitaja2023-kilpailuun osallistuneille opiskelijoille ja opettajille. Tilaisuuden avasi Katja Aaltonen, Tredun kilpailupäälikkö, joka korosti kilpailuviikon huikeaa saavutusta: ”Te kaikki ylititte itsenne ja teitte todella upeaa työtä. Olen äärimmäisen ylpeä jokaisesta teistä.”

Tredun johtaja Kirsi Viskari kiitti ja onnitteli koko joukkuetta ja korosti sitä, kuinka kaikkialla ollaan ylpeitä opiskelijoiden menestyksestä. Viskari mainitsi myös, että Taitaja2023-menestys on hieno kollektiivinen saavutus:

”Taustajoukoilla on ollut merkittävä rooli Tredun joukkueen menestyksessä. He ovat tukeneet, opettaneet, auttaneet ja kannustaneet eri tavoin. Haluan esittää suuren kiitoksen kaikille aina kilpailijoista tukijoukkoihin, sillä yhteinen voitto ja onnistumiset ovat hienoja ja juhlimisen arvoisia asioita koko Tredulle.”

Kirsi Viskari, Tredun johtaja


Tredulaiset loistivat Taitaja2023-kilpailuissa voittaen yhteensä 13 mitalia eri kilpailulajeista sekä Taitajien Taitaja2023-tittelin. He osoittivat poikkeuksellista ammattitaitoa, sillä pelkästään finaaleihin pääseminen on jo haastavaa suuresta semifinalistien joukosta. Opiskelijoiden menestys Taitaja2023-kilpailussa on saavutus, jota juhlitaan ylpeydellä.

Kiitoskahvitilaisuudessa oli paikalla myös Antti ja Airi Soljan säätiön edustaja Markku Seppälä, joka jakoi mitalisijoille päässeille opiskelijoille palkintostipendejä. Säätiön tarkoituksena on ”tukea oppisopimuksella annettavaa koulutusta, mahdollistaa mestari-, kisälli- ja oppipoikatradition jatkumista sekä lisätä kädentaitojen opiskelun yleistä arvostusta Suomessa.” Seppälä onnitteli kaikkia kilpailijoita ja kiitti myös opettajia heidän merkittävästä roolistaan kilpailijoiden menestyksessä.

Kilpailijoiden menestys ei olisi ollut mahdollista ilman koulun vahvaa tukea ja valmistautumista kilpailuihin. Opettajilla on ollut merkittävä rooli valmennuksessa ja uusien tarvittavien tekniikoiden ja teknologioiden opettamisessa. Talotekniikan opettaja Tommi Mäntylä kertoi esimerkkinä pyrkivänsä varmistamaan, että kilpailijat pääsevät harjoittelemaan kilpailuissa tarvittavilla materiaaleilla ja uusimmilla tekniikoilla jo Tredussa opintojen ja harjoitusten aikana. Tämä toimintatapa mahdollistaa kilpailumenestyksen lisäksi osaavien ammattilaisten valmistumisen ja varmistaa, että opiskelijat ovat ajan tasalla alan vaatimuksista.

Kahvitilaisuus oli hieno hetki, jossa juhlistettiin opiskelijoiden menestystä Taitaja2023-kilpailuissa ja kiitettiin opiskelijoita sekä kaikkia, jotka ovat tukeneet ja mahdollistaneet heidän menestyksensä. Tredun sitoutuminen opiskelijoidensa kehittymiseen ja tukemiseen ammattitaidon saralla on vahva ja näkyy konkreettisesti menestystarinoissa ja kilpailumenestyksessä. Kiitoskahvitus oli kokonaisuudessaan juhla ammattitaidolle ja yhteisölle.