Tredu hakee Microsoftin Showcase School  -verkostoon

Kaksi Tredun työntekijää kannettavan tietokoneen äärellä.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on hakemassa mukaan Microsoftin Showcase School -verkostoon, joka kokoaa yhteen opiskelemisen tulevaisuudesta ja teknologiasta kiinnostuneita kouluja ja oppilaitoksia.

Tavoitteena digitaalinen osaaminen

Microsoftin Showcase Educative System on oppimisen muutosohjelma, jossa Microsoft tekee yhteistyötä opetuksenjärjestäjien kanssa. Tavoitteena on digitaalisilla työkaluilla parantaa koulujen oppimistuloksia ja opiskelijoiden osaamista. Ohjelmassa on tällä hetkellä mukana hieman yli 400 koulua ja noin 900 koulua on parhaillaan pyrkimässä mukaan ohjelmaan.

Showcase-koulujen verkosto jakaa oppia toisilleen kansallisissa tapahtumissa sekä kansainvälisesti  virtuaalitilaisuuksissa ja -koulutuksissa. Microsoft Learn -portaali tarjoaa opettajille runsaasti niin pedagogisia kuin teknologisiakin koulutuksia.

Tredu pyrkii edelläkävijäksi digityökalujen käytössä

Tredu tavoittelee ohjelman kautta yhä parempaa osaamista opettajille ja opiskelijoille.  Kehitystyön tueksi saamme tapaamisia, joissa tunnistetaan tarpeemme ja juuri tarpeisiimme vastaavaa koulutusta. Mm. Tredun johto on osallistunut oppimisen muutoksen visio – ja strategiatyöpajaan.

Meille Tredussa on tärkeää olla uusien digitaalisten työkalujen edelläkävijä ja soveltaa työkaluja opetukseen mahdollisimman varhain. Älykkäitä oppimisympäristöjä on jo avattu Hepolamminkadun, Sammonkadun ja Santalahdentien toimipisteissä.

Yksi Tredun strategisen ohjelman painopisteistä on älykäs teknologia, joka tarkoittaa mm. älykkäitä oppimisympäristöjä ja tiedonjakoa älykkään teknologian mahdollisuuksista. Näidenkin tavoitteiden saavuttamista ohjelmaan pääsy tukisi.

Lisätiedot

Industry Executive Vesa Äyräs
p. 050 465 5911
vesa.ayras@microsoft.com

Kehittämispäällikkö

Elisa Helminen