Tredulle myönnettiin todistus laadukkaasta kansainvälisestä toiminnasta

Tampereen seudun ammattioppilaitos Tredu on saanut Opetushallitukselta Erasmus+ -akkreditoinnin ohjelmakaudelle 2021–2027. Erasmus+ -akkreditointi tarkoittaa todistusta laadukkaasta kansainvälisestä toiminnasta. Tredulla on ollut akkreditointi myös aiemmalla ohjelmakaudella ja jo tätä ennen kansainvälisen toiminnan sertifikaatti.

Tredu on osoittanut toteuttavansa pitkäjänteisesti kansainvälistä toimintaa ja sitoutuneensa Erasmus+ -ohjelman laatustandardeihin. Tredun kansainvälisyystoiminnot on arvioitu laadukkaiksi ja hyvin järjestetyiksi. Akkreditointi mahdollistaa säännöllisen vuosittaisen Erasmus-rahoituksen opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuteen. Akkreditoinnin ansiosta voimme hakea tukirahoitusta helpotetuin menettelyin.

Tredu laati osana akkreditiointihakemustaan Erasmus-suunnitelman. Suunnitelman mukaan kansainvälinen toiminta sisältyy jokaisen tredulaisen arkeen. Kaikki opiskelijat voivat hakeutua ulkomaanvaihtojaksolle ja kiinnostusta vaihtoon kartoitetaan jo opintojen alkuvaiheessa.

Tarjoamme kaikille opiskelijoille soveltuvia kansainvälistymisopintoja, jotka voidaan toteuttaa kotimaassa tai ulkomailla. Tredu huomioi erilaiset oppijat. Tredu huomioi erilaiset oppijat ja vaihtojaksolle voivat lähteä myös mm. eritystä tukea tarvitsevat opiskelijat. Tredun eri aloilla toteutetaan asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kansainvälisiä liikkuvuuksia työelämäyhteistyötä painottaen.

Tredun monikulttuuriset opiskelijat ja meille saapuvat vaihto-opiskelijat rikastavat oppimisympäristöjämme. Rohkaisemme opiskelijoita ja henkilöstöä kansainvälisiin kohtaamisiin, avoimuuteen, vastuullisuuteen sekä kokemusten ja osaamisen jakamiseen.
 

Teksti:


Eeva Kaura