Tule opiskelemaan kamera-assistentiksi!

Tredun media-alan opiskelija tutkii kameraa

Tredu Mediapolis järjestää jo toisen kerran täydennyskoulutuksen elokuvien ja tv-sarjojen kamera-assistentti/DIT/videoassistentti työhön. Koulutus soveltuu parhaiten aikaisempaa av-alan koulutusta tai työkokemusta omaaville, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja verkostoitua alalla.

Koulutus sisältää ajankohtaista ja työelämälähtöistä opetusta useista eri alan ammattikuvista ja vierailuja alan asiantuntijoita, jotka ovat osallistuneet tunnettujen suomalaisten elokuvien ja tv-sarjojen tuotantoon.

Koulutukseen voi hakea Opintopolussa. Haku päättyy 7.1.2024. Hakijoiden haastatteluja järjestetään 15.1. ja 16.1.2024.

Koulutus alkaa 16.2.2024, ja sen kesto on 4 kuukautta. Lähiopetusjakso järjestetään 16.2.–28.4. Opetus Mediapoliksessa pyritään järjestämään pääasiassa viikonloppuisin. Teoriaosuus toteutetaan osittain myös verkossa.

Kouluttajina toimivat elokuva-alalla työskentelevät ammattilaiset. Täydennyskoulutus huipentuu kahden kuukauden työssäoppimisjaksoon.

Koulutus on osallistujille maksuton. Hakijoilta toivotaan hyvää englanninkielen taitoa, vahvaa motivaatiota koulutukseen ja alalla työskentelyyn, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Koulutuksen rahoittajana toimii Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (JOTPA).

Lisätiedot