Uusi verkostotyövalmennus alkaa syyskuussa 2023 – hae mukaan!

Kaksi naista kättelee
Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeen (ESR) ja Crazy Town Oy:n yhteisöagenttivalmennus saa jatkoa Tredun maksuttomana oppisopimuskoulutuksena. Nimi muuttuu verkostotyövalmennuksesi. Lähde mukaan oman yhteistyöverkoston kehittämiseen ja tule hankkimaan ammatillista etumatkaa!

Verkostotyövalmennus sopii erityisesti yrittäjille, HR- ja verkostotyötä tekeville henkilöille sekä elinkeinopalvelujen, työllisyys- ja yrityspalvelujen ja oppilaitosten työntekijöille. Osallistujat voivat olla mistä tahansa yhteisöstä tai organisaatiosta. Valmennus auttaa asiakastyön ammattilaisia kasvattamaan verkostoaan ja edistämään organisaatioiden yhteistyötä. Lisäksi koulutuksessa hyödynnetään aiemmin järjestetyn yhteisöagenttivalmennuksen hyviä käytänteitä.

– Haluamme jatkaa hyväksi havaittua ja verkostotyössä yhdessä kehitettyä valmennusta. Modernissa työelämässä tarvitaan yhteisöagenttimaista osaamista. Verkostotyön näkyväksi tekeminen ja sen edistäminen on kaikkien etujen mukaista, sanoo opettaja Antti Klaavu.