Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Johtaja

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Haluat vahvistaa, kehittää ja motivoida koko tiimiä tai organisaatiota parempaan suoritukseen, tule hankkimaan ammatillista etumatkaa. Johtaja johtaa ja kehittää organisaatiota, yritystä, hallintoa tai muuta työyhteisöä. Hyvällä johtajalla on strateginen näkemys organisaation toiminnasta ja halu johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai organisaation toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esimiestyö on toimialasta riippumatonta. Johtaja voi toimia yksityisen tai julkisen sektorin johtamistehtävissä tai yrittäjänä.

Marraskuussa koulutuksessa on verkkototeutus Teams online, koulutusaika 23.11.2021-29.4.2023. Koulutuspäiviä on toteutuksessa enintään 15. Täydennämme vielä 23.11.2021 alkavaa ryhmää, ota yhteyttä Päivi Myllymaahan (oppisopimuskoulutus).

Keväällä 2022 koulutukset Ylöjärven (22.2.2022-31.8.2023) ja Hervannan (8.3.2022-31.8.2023) toimipisteissä.

Hyvä johtaja kuuntelee, kysyy ja kannustaa. Johtaja on myös sovittelija, suunnannäyttäjä, motivoija, kehittäjä, tuloksentekijä, organisoija ja päätöksentekijä. Koulutuksesta saat:

  • työvälineitä strategiseen suunnitteluun ja toiminnan tehostamiseen, kustannustehokkuuteen
  • tietoa toiminnan ja palvelun laadun parantamiseen
  • taitoja johtamiseen sekä organisaation ja prosessien Lean-lähtöiseen kehittämiseen
  • Thomas HPA-analyysin ja 360-arvioinnin, joiden avulla lisäät itsetuntemustasi tunnistamalla vahvuutesi ja kehityskohteesi


Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa esimiehille ja johtotehtävissä toimiville sekä yrittäjille mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja osaamista sekä menestyä johtajana. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa (180 osp) on kaksi osaamisalaa. Tredussa on mahdollista suorittaa näistä johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala.

Sinua voisi myös kiinnostaa