Tutkinnon osa

Robotin käyttö, aikuiskoulutus

Robotiikan lisääntyessä teollisuudessa yritykset tarvitsevat osaavaa työvoimaa. Koulutuksen jälkeen sinulla on hallussa ABB-robotin käytön perusteet.

Hakuaika
Hakuaika on jo päättynyt
Kenelle
Peruskoulu, Lukio tai ammatillinen perustutkinto
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus, Päiväopetus
Toimipiste
Virrat Sipiläntie
Opinnot alkavat
08.03.2024
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus antaa sinulle näkemyksen robotilla saavutettavista mahdollisuuksista. Koulutuksen jälkeen tiedät mitä robotti merkitsee esimerkiksi yrityksen kilpailukyvylle, työn tuottavuudelle, toistuvan työn poistamiselle ja miehittämättömän työajan lisäämiselle. Opit ohjelmoimaan robottia käytännön harjoitusten kautta. Opit myös selviytymään yllättävistä virhetilanteista, joita robotille tulee tuotannossa.

Koulutuksen sisältö

  • Robotiikka yleisesti
  • Robottiympäristön turvallisuus
  • Robotiikka nyt ja tulevaisuuden näkymät
  • Robotin ohjelmointi
  • Käytännön harjoituksia
  • Robotin virhetilanteista selviytyminen

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta tutkinnon osa – Robotin käyttö. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 6 kk, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja aloittaa voit joustavasti. Opiskelu tapahtuu työn ohessa, lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus antaa valmiudet koneistajille, levyseppähitsaajille ja menetelmähenkilöille suoriutua tehtävistä, joita robottiympäristössä vaaditaan. Koulutus soveltuu aloitteleville tai hieman aiempaa osaamista omaaville robotin käyttäjille, jotka työskentelevät tuotannossa ja haluavat laajentaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Hakuaika tähän koulutukseen on jo päättynyt.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos hakuun liittyy haastattelu tai pääsy- ja soveltuvuuskoe, sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella viimeistään viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Opiskelijavalintapäätös tehdään kolmen viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Saat valintapäätöksen sähköpostiisi.Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan, mikäli sinulla on kesken jääneet opinnot tekniikan alalta tai olet vaihtamassa oppilaitosta.

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen tai
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää

Koulutuksen perustiedot

Koulutussuunnittelija

Marko Tamminen

Hakeutuminen koulutukseen

Opinto-ohjaaja

Marjut Silvennoinen

Oppisopimusasiat

Koulutustarkastaja

Mikko Heikkinen

TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere