Valtakunnallinen tutkintokoe

Sähköturvallisuustutkinto TUKES S2 ja S3

Tredu toimii Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) sähköturvallisuustutkinto S2 ja S3 järjestäjänä. Osallistu valtakunnalliseen tutkintokokeeseen!

Hakuaika
Ilmoittautuminen avataan syksyllä
Toimipiste
Nokia Silta-kampus
Opinnot alkavat
14.11.2024 klo 12-15
Hinta
220 euroa

Sähköturvallisuustutkinnolla tutkinnon suorittanut osoittaa, että hän tuntee sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet.

Tutkinnoissa edellytetään tutkintovaatimusten ja yleisen sähkötekniikan osaamista. Tutkinto on kaksiosainen. Hyväksytty suoritus edellyttää, että saat molemmista osista erikseen noin kaksi kolmasosaa maksimipistemäärästä.

Lue lisää tukes.fi

  • Sähköturvallisuustutkinto S2 on enintään 1000 V sähkölaitteistojen asennustöitä koskeva tutkinto.
  • Sähköturvallisuustutkinto S3 on enintään 1000 V sähkölaitteiden korjaustöitä koskeva tutkinto.

Valtakunnallinen tutkintotilaisuus järjestetään 14.11.2024 klo 12-15.

Sähköturvallisuustutkinto suoritetaan Tukesin sähköisessä eTentti-oppimisympäristössä. Kokeessa saa olla mukana peruslaskin.

Tukesin sähköturvallisuustutkinnon läpäisseet henkilöt voivat hakea sähköpätevyyksiä 5 vuoden ajan tämän tentin suorittamisen jälkeen SETI:ltä, mikäli koulutodistukset ja työtodistukset ovat riittävät haettuun sähköpätevyyteen (S1-S3). Sähköturvallisuustutkinnosta saatu todistus on voimassa 5 vuotta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan syksyllä.

Kirjaathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan, kumpaan tenttiin (S2 tai S3) ilmoittaudut.

Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme sinulle kutsun tutkintokokeeseen. Tutkintokokeen osallistumismaksu on 220 euroa. Hinta sisältää osallistumisen kokeeseen + kokeen arvioinnin.

Valtakunnallinen tutkintokoe toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kymmenen. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä kaksi viikkoa ennen koulutuksen aloituspäivää. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta tai osallistuja ei saavu tutkintokokeeseen, veloitamme koko hinnan. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse milla.alen@tampere.fi.

Kysy lisää