Valmentava koulutus

Sähköturvallisuustutkinto TUKES S2 ja S3

Tredu toimii Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) sähköturvallisuustutkintojen S2 ja S3 järjestäjänä. Osallistu valmentavaan koulutukseen ennen tutkintokoetta!

Hakuaika
Ilmoittautuminen avataan syksyllä
Toteutustapa
Iltaopetus
Toimipiste
Nokia Silta-kampus
Opinnot alkavat
marraskuu 2024
Hinta
850 euroa

Mitä koulutus sisältää?

  • Sähköturvallisuustutkinto S2 on enintään 1000 V sähkölaitteistojen asennustöitä koskeva tutkinto.
  • Sähköturvallisuustutkinto S3 on enintään 1000 V sähkölaitteiden korjaustöitä koskeva tutkinto.

Tutkinnon suorittanut osoittaa, että hän tuntee sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet. Lue lisää tukes.fi

S2/S3 tutkintoon valmentava koulutus toteutetaan iltaopetuksena (5 iltaa). Lähiopetusillat ilmoitetaan myöhemmin.

Opetukseen on mahdollista osallistua myös Teamsin kautta. Opetus ja materiaali suomen kielellä. Koulutukseen osallistuja saa pyydettäessä osallistumistodistuksen.

Valtakunnallinen tutkintotilaisuus järjestetään 14.11.2024 klo 12-15.

Tukesin sähköturvallisuustutkinnon läpäisseet henkilöt voivat hakea sähköpätevyyksiä 5 vuoden ajan tämän tentin suorittamisen jälkeen SETI:ltä, mikäli koulutodistukset ja työtodistukset ovat riittävät haettuun sähköpätevyyteen (S1-S3). Sähköturvallisuustutkinnosta saatu todistus on voimassa 5 vuotta.

Koulutus sopii sinulle

Koulutus on suunnattu sähköalan opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat suorittaa TUKES:n sähköturvallisuustentin S2 tai S3.

  • voit osallistua tutkintoon valmentavaan koulutukseen ja sen jälkeen tutkintokokeeseen tai
  • voit osallistua tutkintokokeeseen ilman koulutusta, jos hallitset asiat jo ennestään

Näin ilmoittaudut

Ilmoittautuminen avataan syksyllä.

Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme sinulle kutsun koulutukseen. S2/S3 tutkintoon valmentavan koulutuksen hinta on 850 euroa (sis. alv 24%). Hinta sisältää opetusmateriaalin lainan. Materiaalin voi halutessaan lunastaa omaksi maksamalla omakustannushinnan. Hintaan ei sisälly osallistuminen tutkintotilaisuuteen.

Valmentava koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä kaksi viikkoa ennen koulutuksen aloituspäivää. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitamme koko hinnan. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse milla.alen@tampere.fi.

Kysy lisää