Tutkinnon osa/osia logistiikan perustutkinnosta

Terminaalimoniosaaja

Terminaalimoniosaajakoulutus antaa monipuolista osaamista varasto- ja terminaalialalle. Hae nyt ja varmista paikkasi suositussa koulutuksessamme.

Hae nyt!

Hakuaika jatkuva ja joustava haku

Hae koulutukseen
Hakuaika
jatkuva ja joustava haku
Kenelle
Peruskoulu
Toteutustapa
Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
20.08.2024
Hinta
Koulutus on maksuton. Opiskelija vastaa kortti- ja viranomaismaksuista.

Mitä koulutus sisältää?

Aikuisille suunnattu koulutus on päätoimista, työvaltaista opiskelua. Koulutus on työssäoppimispainotteista ja sisältää lisäksi teoriaopetusta, simulaattoriharjoittelua sekä itsenäistä opiskelua. Suuri osa oppimisesta tapahtuu työpaikoilla, oikeissa työympäristöissä ja -tehtävissä. Työelämään siirtyminen oppisopimuksella voi tapahtua nopealla polulla jo 2–4 kuukauden teoriajakson jälkeen. Myös tuettu polku rauhallisemmalla tahdilla on mahdollinen, sillä opinnot räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle sopiviksi. Koulutusaika on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti noin 1 vuosi.

Opintojen laajuus määräytyy HOKSin mukaan. Koulutuksessa suoritat tutkinnon osan/osia logistiikan perustutkinnosta.

Pakollinen tutkinnon osa
Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen, 15 osp

Valinnaiset tutkinnon osat määritellään HOKSin laatimisen yhteydessä.

Lue lisää tutkinnon perusteista.

Koulutus soveltuu sinulle

Voit hakea koulutukseen, mikäli sinulla on soveltuva terveys ja riittävä suomen kielen taito (B1.1). Koulutukseen ei ole ajokorttivaatimusta.

Terminaalimoniosaajan ammattitaito

Terminaalityöntekijältä vaaditaan tarkkuutta, tietoteknisiä taitoja ja hyvää fyysistä kuntoa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • asiakaspalveluosaaminen
  • hyvät suulliset ja kirjalliset taidot
  • huolellisuus
  • taloudellisuus
  • vastuullisuus

(Jos alla oleva video ei näy, hyväksy selaimesi evästeet tai katso video Youtubesta.)

Näin haet

Hae koulutukseen Opintopolussa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Opinto-ohjaajamme on yhteydessä sinuun sähköpostilla tai puhelimella kolmen viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Testaamme suomen kielen taidon hakijoilta, joiden äidinkieli ei ole suomi ja joilla ei ole todistusta koulutukseen riittävästä suomen kielen taidosta. Lue lisää kielitasovaatimuksista ja kielikokeista täällä.

Koulutukseen järjestetään haastattelu. Jos et osallistu haastatteluun, et voi tulla valituksi opiskelijaksi koulutukseen. Opiskelijavalintapäätös tehdään, kun tarvittavat tiedot opiskelijavalinnan tekemiseen on käytettävissä.

Kysy lisää

TreduNavi hakupalvelu
(puhelin, pvm/mpm)
PL 217 33101 Tampere