Yhteisöllisen opiskeluhuollon vahvistaminen 2024-2025

Projektin avulla tuetaan tasa-arvoista ja laadukasta yhteisöllistä opiskeluhuoltoa. Projektissa kehitetään yhteisöllisen opiskeluhuollon toimintamalleja ja menetelmiä sekä opiskelijoiden hyvinvointia tukevia käytänteitä. Rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM). Projektin päätoteuttaja on Tredu yhdessä Tampereen kaupungin lukiokoulutuksen ja perusopetuksen kanssa.

OKM logo
Tredun logo

Yhteisöllisen opiskeluhuollon vahvistaminen 2024-2025

Tavoitteet ja toimenpiteet

Projekti on jatkoa 1.11.2023-30.4.2024 toteutettavaan yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittämishankkeeseen.

Projektin avulla tuetaan tasa-arvoista ja laadukasta yhteisöllistä opiskeluhuoltoa. Projektissa kehitetään yhteisöllisen opiskeluhuollon toimintamalleja ja menetelmiä sekä opiskelijoiden hyvinvointia tukevia käytänteitä. Projektin avulla lisätään henkilöstön osaamista.

Edistämme tasa-arvoisesti saatavalla ja tasalaatuisella opiskeluhuollolla opiskelijoiden oppimista, psyykkistä ja fyysistä terveyttä, sosiaalista hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä.

Tulokset

Tavoiteltavina tuloksina:

Projektissa kehitetään yhteisöllisen opiskeluhuollon toimintamalleja ja menetelmiä (opintoihin kiinnittymistä, osallisuutta) 

Opetus- ja ohjaushenkilöstön valmennus ja osaamisen lisääminen yhteisöllisen toiminnan edistämiseksi (osallisuutta, opintoihin kiinnittyminen, ihmisten monimuotoisuuden ymmärtäminen)

Kesto

Projekti toteutetaan ajalla 1.5.2024 – 31.7.2025.

Salkku.

Kestävä elämäntapa.

Vastuuhenkilö

Projektipäällikkö Terhi Lehtinen Terhi.Lehtinen@tampere.fi, Puh. 0406415822