Kasvatus- ja ohjausalan työpaikkaohjaaja

Lastenohjaaja, lastenhoitaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, koulunkäynnin ohjaaja, perhepäivähoitaja tai kasvatus- ja ohjausalan esihenkilö, täältä löydät oman alasi työpaikkaohjauksen valmennukset ja koulutukset.

Tervetuloa kehittämään työpaikkaohjaamisen ammattitaitoasi oman alasi opettajien opastuksella! Valmennuksessa saat oman alasi opettajalta pikaperehdytyksen työpaikkaohjaajan keskeisiin tehtäviin sekä opiskelijan työssä oppimisen jakson kulkuun.

Koulutuksissa osaamisesi ja ohjaustaitosi syvenevät lisää ja tutustut myös muihin työpaikkaohjaajiin. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja etenevät työpaikkaohjaajana toimimisen, kehitystehtävien ja keskustelujen kautta eteenpäin. Koulutuksissa sinulle itsellesi tehdään oppisopimus, joten ne edellyttävät alan työpaikkaa. Kasvatus- ja ohjausalan työpaikkaohjaajille suosittelemme lämpimästi yleisiä työpaikkaohjauksen koulutuksiamme!

Tutustu oman alasi vaihtoehtoihin ja löydä sinulle paras tapa kehittää osaamistasi työpaikkaohjaajana!

Kasvatus- ja ohjausalan työpaikkaohjaus ja erityinen tuki

Työpaikkaohjaajien valmennukset erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaajille
Työpaikkaohjauksen erityisen tuen kokonaisuus, josta voit poimia yhden tai kaikki valmennukset!
Työpaikkaohjaajakoulutus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea ohjaustyötä työpaikallaan tekeville. Tavoitteena on vahvistaa työpaikkaohjaajien ohjaustyöskentelyä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden kanssa. Koulutuksessa tutustutaan erityisopiskelijan ohjaamiseen, toiminnanohjauksen tukemiseen, jaksamisen ja mielenterveyden haasteisiin sekä tarkkaavaisuuden ja keskittymisen haasteisiin. Koulutýkset ovat yhteisiä kasvatus- ja ohjausalan sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ohjaajille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Valmennukset varhaiskasvatuksen alalle

Työpaikkaohjaajavalmennus varhaiskasvatuksen työntekijöille
Työpaikkaohjaajien valmennus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea ohjaustyötä työpaikallaan tekeville. Tavoitteena on vahvistaa työpaikkaohjaajien ohjaus- ja arviointityöskentelyä sekä kehittää koulutus- ja työelämäyhteistyötä oppilaitoksen kanssa. Valmennuksessa tutustutaan työelämässä oppimisen kokonaisuuteen, tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksiin sekä osaamisen arviointiin. Valmennuksen kesto on 2 x 1,5 tuntia, ja se toteutetaan verkossa pienokaisten päikkäriaikaan!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Voit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista

Työpaikkaohjaaja oppisopimus, 5 osp laajuinen kaikille aloille sopiva koulutus monimuotototeutuksena
Työpaikkaohjaaja toimii oppaana, tien näyttäjänä, mahdollistajana ja keskeisenä yhteyshenkilönä opiskelijan opintopolulla. Kouluttaudu ammattitaitoiseksi työpaikkaohjaajaksi ja kehitä valmiuksiasi ohjata työpaikalla opintojaan suorittavia opiskelijoita tehokkaasti ja yksilöllisesti! Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Perehdyttäminen ja työnopastus, 60 osp laajuinen kaikille aloille sopiva koulutus monimuotototeutuksena
Innostavan ja merkityksellisen perehdytyksen avulla vaikutat positiivisesti työntekijän oppimiseen, innostumiseen ja aloitteellisuuteen työssä. Valmennuksessa kehität itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi ohjaajana.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa ja verkko-opintoja. Koulutus sopii kaikille tutkintoaloille! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!