Majoitus- ja ravitsemusalan työpaikkaohjaaja

Ravintolan, kahvilan tai hotellin työntekijä, matkailualan opas, esihenkilö tai yrittäjä, täältä löytyvät sinulle sopivat työpaikkaohjauksen valmennukset ja koulutukset!

Tervetuloa kehittämään työpaikkaohjaamisen ammattitaitoasi oman alasi opettajien opastuksella! Valmennuksessa saat oman alasi opettajalta pikaperehdytyksen työpaikkaohjaajan keskeisiin tehtäviin sekä opiskelijan työssä oppimisen jakson kulkuun.

Koulutuksissa osaamisesi ja ohjaustaitosi syvenevät lisää ja tutustut myös muihin työpaikkaohjaajiin. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja etenevät työpaikkaohjaajana toimimisen, kehitystehtävien ja keskustelujen kautta eteenpäin. Koulutuksissa sinulle itsellesi tehdään oppisopimus, joten ne edellyttävät alan työpaikkaa.

Tutustu oman alasi vaihtoehtoihin ja löydä sinulle paras tapa kehittää osaamistasi työpaikkaohjaajana!

Valmennus

Valmentaudu työpaikkaohjaajaksi verkossa
Työpaikkaohjaajan tehtävä on tärkeä. Sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää perehtymistä työelämässä oppimisen käytäntöihin eli suunnitteluun, toteutukseen ja osaamisen arviointiin. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää näitä taitoja työpaikkaohjaajien verkkovalmennuksessa! Valmennuksen kesto on 4 x 1 h.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutus

Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen, 30 osp. laajuinen osatutkinto, joka kuuluu majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkintoon. Tämä koulutus suoritetaan oppisopimuksena ja verkkototeuteuksena.

Työpaikkaohjaajana ja arvioijana suunnittelet, organisoit ja ohjaat käytännön työtehtävissä opiskelijaa osaamisen hankkimiseen.
Olet mukana koulutuksen suunnitteluprosessissa yhteistyössä koulutuksen järjestäjän kanssa. Työpaikkaohjaajan roolit vaihtelevat koulutuksen aikana opiskelijan tarpeen ja oppimisen edistymisen mukaan. Rooleja voivat olla esimerkiksi suunnittelija, ohjaaja, esimerkin antaja, arvioija, kannustaja ja yhteistyökumppani. Koulutus antaa valmiudet toimia arvioijana ammatillisessa tutkintokoulutuksessa ja osaat kehittää ohjaus- ja arviointitaitojasi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Voit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista

Työpaikkaohjaaja oppisopimus, 5 osp laajuinen kaikille aloille sopiva koulutus monimuotototeutuksena
Työpaikkaohjaaja toimii oppaana, tien näyttäjänä, mahdollistajana ja keskeisenä yhteyshenkilönä opiskelijan opintopolulla. Kouluttaudu ammattitaitoiseksi työpaikkaohjaajaksi ja kehitä valmiuksiasi ohjata työpaikalla opintojaan suorittavia opiskelijoita tehokkaasti ja yksilöllisesti!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Perehdyttäminen ja työnopastus, 60 osp laajuinen kaikille aloille sopiva koulutus monimuotototeutuksena
Innostavan ja merkityksellisen perehdytyksen avulla vaikutat positiivisesti työntekijän oppimiseen, innostumiseen ja aloitteellisuuteen työssä. Valmennuksessa kehität itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi ohjaajana.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa ja verkko-opintoja. Koulutus sopii kaikille tutkintoaloille!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!