Logistiikan opiskelijat kisailivat leikkimielisesti Hepolamminkadulla

Logistiikan opettajat ja henkilökunta järjestivät ensimmäisen vuoden opiskelijoille toiminnallisen torstain Hepolamminkadun kampuksella 13. lokakuuta. Opiskelijat oli jaettu luokittain pieniin joukkueisiin, jotka kiersivät parkkipaikalle ja terminaalihalliin rakennetuilla kisarasteilla. Taitoja testattiin erilaisilla logistiikka-alaan liittyvillä haasteilla: oli muun muassa työkalujen tunnistusta, kuormajärjestyksen muuttamista ja tarkkuuspunnitusta.

Kuvateksti: Yhtenä rastina oli pakettiauton työntö ja veto parkkipaikalle rakennetun radan läpi. Autoa piti myös peruuttaa ilman, että kartioita kaatuu.

Rastien välissä opiskelijat herkuttelivat makkaralla ja limsalla. Päivän päätteeksi oli palkintojenjakoseremonia. Voiton kilpailussa vei Pirkkalan logistiikan joukkue ja he saivat tästä muistoksi komean pokaalin. Päivä oli hieno ponnistus logistiikan henkilökunnalta ja opiskelijoille hauskaa vaihtelua tavalliseen opiskeluun.

Kuvateksti: Pakettien siirtelyä ja pinoamista: kirjainpaketteja pinottiin torniksi niin, että niistä muodostui jokin logistiikkaan liittyvä sana.