Näyttävästi ja herkullisesti messuilla

Tredun opiskelijoiden leivonnaisia

Tredun Elintarvikealan opiskelijat olivat torstaina 15.9. luomassa näyttävää työnäytöstä Elintarviketeollisuuden ammattimessuilla 15.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Lähes kaksikymmentä opiskelijaa valmisti näyttötöitä konditorian ja eintarvikealan puolelta. Valikoimaan kuului ihastuttavia fantasiakakkuja, näyttäviä suklaa-, marsipaani- ja sokerileivonnaisia sekä erinomaisen makuisia cocktailpaloja ja pikkuleipiä lisukkeineen.

Yhdessä tekemällä oppii parhaiten myös alan ulkopuolisia asioita, kuten messuille osallistumista, omien tuotteiden markkinointia ja asiakaspalvelua.

Kyseiset messut ovat ehkäpä lukuvuoden tärkein ponnistus niin opettajille, ammatillisille ohjaajille kuin opiskelijoillekin.

Tredun toteutuksessa mukana olivat

Opiskelijat: Laila Akbay, Jemina Gröndlund, Maritza Hedman, Siiri Kuitu, Suniya Rahimi, Milla Saikka, Tiina Vuorinen, Suvi Irri, Leena Kapanen, Eeva Puominen, Sumyya Sarfaraz, Elina Pirhonen, Habibe Mirzai, Maria Svorjova, Zeinab Rezaei, Nimtaj Karami, Cairong Zhu, Mina Sebbar, Gulsen Bulduk.
Opettajat: Johanna Kinnunen, Hanna Oinonen, ammatillinen ohjaaja Anniina Trygg