Tredu-kauppa tarjoaa opiskelijoille ja asiakkaille mahdollisuuden kohdata

Tredun opiskelijoita Tredu-kaupan tuotteiden parissa

Miten näyttää ammattikoulutuksen ulkopuolisille mitä kaikkea kokonainen ammattioppilaitos voi tarjota? Koulutustarjonnan ollessa kaikkea tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoon ja matkailualan perustutkintoon se voikin olla haastavaa, mutta Tredussa haasteen ratkaisuksi on keksitty Tredu-kauppa, joka toimii niin kivijalassa Santalahdentien toimipisteellä kuin verkossa verkkokauppana.

Lahjoja, tarinoita ja todellista työelämäkokemusta

Tredu-kauppa onkin koko Suomen mittakaavassa hyvin ainutlaatuinen paikka, sillä se tarjoaa Tredun opiskelijoille ympäristön, jossa he pääsevät toteuttamaan oikeita töitä oikeille asiakkaille ja samalla se toimii näyteikkunana opiskelijoiden monipuoliselle osaamiselle ja luovuudelle. Kokonaisuudessaan Tredu-kauppa mahdollistaa Tredun eri alojen opiskelijoille kattavan oppimisympäristön, jossa he pääsevät harjoittelemaan aitoja työelämätaitoja yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa unohtamatta yhdessä oppimista erilaisissa tilanteissa. Opiskelijat vastaavatkin kaupan palveluvastaavan kanssa yhdessä kaupan kaikista osa-alueista: tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta, esillepanosta, markkinoinnista, postituksista aina asiakaspalveluun ja verkkokaupan päivittämiseen.

Tredu-kauppa on erityisen inspiroiva paikka löytää lahjoja, jotka eivät ainoastaan ole uniikkeja ja ilahduta lahjan saajaa vaan myös tukevat ammatillista koulutusta ja opiskelijoiden kehitystä. Oli kyseessä sitten arjen pienet ilahduttajat tai suuremmat lahjat esimerkiksi merkkipäivinä tai jouluna, Tredu-kauppa onkin täydellinen kohde löytää persoonallisia lahjoja läheisille. Koristeelliset käsityöt, tyylikkäät korut, uniikit sisustusesineet, ja monet muut opiskelijoiden käsialaa olevat tuotteet muodostavat valikoiman, joka ei ainoastaan ilahduta lahjan saajaa, vaan myös kertoo tarinaa opiskelijoiden luovuudesta. Tredu-kaupasta löydät kaikkea pienistä hopeakoruista ja syötävistä herkuista aina ulkohuusseihin ja betoniportaisiin – vain taivas ja Tredun koulutustarjonta ovat rajana!

Tredu-kaupassa tuodaan monipuolisesti esiin Tredun opiskelijoiden osaamista ja mikään ei olekaan parempaa, kuin kertoa opiskelijoille kuinka heidän tekemiään tuotteita ostetaan – se yllättää heidät aina iloisesti!

Tredu-kaupan ja hyvinvointikeskus Tredun Helmen palveluvastaava Ritva Rapatti

Verkkokaupan helppous yhdistettynä kivijalkamyymälän ainutlaatuiseen tunnelmaan tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua opiskelijoiden taitoihin ja samalla tehdä vastuullisia hankintoja. Kauppaan voi piipahtaa niin fyysisesti Santalahdentiellä tai etänä verkkokaupassa, josta löydät myös laajan valikoiman tuotteita ja voit tilata esimerkiksi herkullisia jouluruokia tulevaan jouluruokapöytään.

Psst. Jos kaipaat apua esimerkiksi asunnon pintaremontoinnissa, voit olla yhteydessä Tredun rakennuspuoleen tai jos puolestaan häät lähestyvät ja kutsut aiheuttavat päänvaivaa, voi Tredun media-alan opiskelijat auttaa!

Tredu-kauppa
Santalahdentien toimipiste (käynti rautaportista)
Pirkankatu 17
33230 Tampere