Tredun opiskelijoille livesarjoista kaksi mitalia ja useita kunniamainintoja valtakunnallisesta SAKUstars-kulttuurikilpailusta

SAKUstars on vuosittain huhtikuussa järjestettävä kulttuurikilpailu ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille. Tämän kevään kisat järjestettiin 25.–27.4.2023. Järjestelyvastuussa oli Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu.

Huikeat kisapäivät SAKUstars-kulttuurikilpailussa 2023 ovat nyt ohi. Olemme saaneet seurata ja kannustaa upeita suorituksia eri lajeissa. Hyvä tredulaiset! Tredulaisista koostuva The Bastardz toi kotiin pronssia soitinyhtyeet ja bändit -sarjassa. Toinen mitali tredulaisille saatiin rap-musiikista, kun Ema & Donoel loistivat lavalla.

Tämän vuoden teemana oli Juuret ja versot. Kilpailemista tärkeämpää oli osallistuminen ja yhdessä tekeminen – kaikki osallistujat ovat voittajia jo osallistuessaan.

Pronssia
• Soitinyhtyeet ja bändit: The Bastardz
• Rap-musiikki: Ema & Donoel

Kunniamaininta
• Kuvataide, taidetta kahdessa tunnissa: Iita Leppänen
• Kuvataide, mallin mukaan: Nelli Klemetti
• Soolosoittimet: Olga Chistiakova
• Karaoke: Erika Rahkola
• Spoken word: Petra Halttunen

Tredulaisille menestystä ennakkosarjoissa 

Ennakkotöistäkin saatiin kunniaa. Salla Lensu nousi ensimmäiselle sijalle kuvanveistossa upealla teoksellaan, jota tuomarit kuvailivat teeman mukaiseksi, pohdintaa ja ajatuksia herättäväksi teokseksi. Tekninen toteutus sekä tulkinta olivat mielenkiintoisia.

Kunniamainintoja ennakkotöistä kotiin toivat Erika Rahkola animaatiollaan, Iris Pauniaho runollaan sekä Nicol Kytökangas piirrostaiteellaan. Onnittelut hienoista suorituksista! 

Henkilöstösarjassa hopeaa Hirvittävälle Peltihirviölle

Tredun Nokian toimipisteen henkilöstöbändi Hirvittävä Peltihirviö kapusi toiselle sijalle musiikin henkilöstösarjassa. Yhtyeeseen kuuluvat Noora Hoskonen, Tatu Järvinen, Merja Korhonen, Kaisa Palomäki, Tuula Rannanjärvi-Laukkanen, Satu Rautonen, Timo A. Tanhuanpää ja Kape Vulli.

Kappaleen “Se juuri versoo” on säveltänyt ja sovittanut Kape Vulli sekä sanoittanut Timo A. Tanhuanpää. Upeaa työtä!
Kappaleeseen pääset tutustumaan täällä.

Onnittelut mitalisteille ja kunniamaininnan saaneille sekä kiitokset kaikille osallistuneille!

Lisätietoja:
kilpailupäällikkö
Katja Aaltonen  
puh. 040 726 5209