Uutisia

Rajaa tyypin mukaan

Tredu kehittää jatkuvasti toimia kiusaamisen ehkäisemiseksi – tänä vuonna palkattu toistakymmentä ohjaushenkilöä ohjaamaan oppimista ja ehkäisemään kiusaamistilanteita

10.6.2021 Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa on kehitetty pitkäjänteisesti kiusaamisen vastaisen työn toimintamalleja ja varmistettu opiskelijahyvinvointia sekä henkilöstön hyvää työntekijäkokemusta säädösten mukaisesti. Tämän vuoden aikana Treduun on palkattu 18 uutta ohjaushenkilöä opiskelijoiden tueksi.

Kestävän kehityksen sertifikaatti Tredun Metsätien toimipisteelle

8.6.2021 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Metsätien toimipiste Kurussa on saanut Kestävän kehityksen sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen huomioimisesta koulutuksessa, oppimisympäristössä, kumppanuuksissa sekä johtamisessa. Kestävän kehityksen sertifikaatin myönsi Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö OKKA.

Tredun ja huoltajien yhteistyö tiivistyy oppivelvollisuuden laajentumisen myötä

1.6.2021 Toisen asteen koulutuksessa on lakisääteinen velvollisuus tehdä yhteistyötä alle 18-vuotiaiden huoltajien kanssa. Yhteistyö tiivistyy entisestään 1.8.2021 voimaan tulevan oppivelvollisuusuudistuksen myötä. Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa yhteistyö huoltajien ja oppilaitoksen välillä näyttäytyy jatkuvana vuorovaikutuksena osapuolten kesken.

Romaneille oma kasvatus- ja ohjausalan osatutkinto Treduun

26.5.2021 Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestää romaneille suunnatun kasvatus- ja ohjausalan osatutkinnon. Opinnot alkavat marraskuussa 2021 Tampereella ja niihin valitaan 15 romania. Infotilaisuus opinnoista järjestetään 27.5.2021 sekä livenä että verkossa.

Tredu lisää kilpaurheilijoiden opintomahdollisuuksia – uusi tekniikan alan sporttiryhmä aloittaa syksyllä 2022

4.5.2021 Tampereen seudun ammattiopisto Tredu laajentaa kilpaurheilijoille suunnattua koulutustarjontaa ja perustaa uuden sporttiryhmän tekniikan alalle. Kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoon johtavaan sporttiryhmään haetaan jo vuoden 2022 yhteishaussa. Laajentuva koulutustarjonta vastaa työelämän kasvavaan kysyntään ja monipuolistaa kilpaurheilijoiden opinto- sekä työmahdollisuuksia tulevaisuudessa.